Avanti Project Solutions bvba

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Avanti Project Solutions bvba
Private companiesHealth Services • Avanti Project Solutions bvba

Contactgegevens Avanti Project Solutions bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Avanti Project Solutions bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Avanti Project Solutions bvba

Regio (region): Braschhat, 2930 - BE, België

Adres (address): Het Innemen 44, België

Telefoon (phone): +32 (63) 622-46-44 +32 (63) 622-46-44

Fax (fax): 32 486 426 731 32 486 426 731

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Avanti Project Solutions bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Avanti Project Solutions bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Avanti Project Solutions bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Avanti Project Solutions bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Avanti Project Solutions bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Avanti Project Solutions bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Avanti Project Solutions bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Avanti Project Solutions bvba
Products information Avanti Project Solutions bvba

BTW identificatienummer (tax): BE02785827636
Ondernemingsnummer: 6467071533
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Avanti Project Solutions bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Avanti Project Solutions bvba
(Get full report from official database of BE for Avanti Project Solutions bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Avanti Project Solutions bvba
Addition kinds of activities for Avanti Project Solutions bvba

323102. Spiegelglas | Mirrored glass
382702. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
20879902. Concentraten, aroma's (behalve dranken) | Concentrates, flavoring (except drink)
22610101. Plisse druk van katoenen breedgeweven stoffen | Plisse printing of cotton broadwoven fabrics
28160200. Kleurpigmenten | Color pigments
32910202. slijpstenen | Hones
38260400. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
65120201. Winkelcentrum, alleen eigendom | Shopping center, property operation only
76990801. Reparatie van laboratoriuminstrumenten | Laboratory instrument repair
96210102. Vliegtuiginspectie, overheid | Aircraft inspection, government

Werken bij Avanti Project Solutions bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Avanti Project Solutions bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Avanti Project Solutions bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Avanti Project Solutions bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de montage van de installaties bij de klanten. Je start als monteur, maar op korte termijn moet je een montageteam kunnen leiden.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

Zoek naar antwoorden van Avanti Project Solutions bvba in sociale netwerken
Look for responds of Avanti Project Solutions bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Avanti Project Solutions bvba. Laat een reactie achter voor Avanti Project Solutions bvba. Avanti Project Solutions bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Avanti Project Solutions bvba. Leave a respond for Avanti Project Solutions bvba. Avanti Project Solutions bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Avanti Project Solutions bvba op de google maps. Adres en contacten Avanti Project Solutions bvba
Location of Avanti Project Solutions bvba on the google maps. Address and contacts of Avanti Project Solutions bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Avanti Project Solutions bvba Avanti Project Solutions bvba: Willemyns NV | MIK-MAK | CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO | De Wilde M | Veiling Haspengouw CV

Other related companies as Avanti Project Solutions bvba: Willemyns NV | MIK-MAK | CARBORUNDUM-CENTRAL AUTO | De Wilde M | Veiling Haspengouw CV

Avanti Project Solutions bvba is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Braschhat, 2930 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Avanti Project Solutions bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02785827636. Het bedrijf Avanti Project Solutions bvba bevindt zich op het adres: Het Innemen 44. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 737,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Avanti Project Solutions bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Avanti Project Solutions bvba is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Avanti Project Solutions bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Avanti Project Solutions bvba, openstaande posities, locatie van Avanti Project Solutions bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Avanti Project Solutions bvba is a company, that was registered 2008 in Braschhat, 2930 - BE region, Belgium. Full name of company is Avanti Project Solutions bvba, company assigned to the tax number BE02785827636. The company Avanti Project Solutions bvba is located at the address: Het Innemen 44. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 737,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Avanti Project Solutions bvba were not found.
The main activity of Avanti Project Solutions bvba is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Avanti Project Solutions bvba is not available. You also can look at reviews of Avanti Project Solutions bvba, open positions, location of Avanti Project Solutions bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Avanti Project Solutions bvba, Braschhat, 2930 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Avanti Project Solutions bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Avanti Project Solutions bvba, Braschhat, 2930 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Avanti Project Solutions bvba, employees, financial statistics.