Auto Moto Ecole Security sprl

Contactgegevens Auto Moto Ecole Security sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto Moto Ecole Security sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto Moto Ecole Security sprl

Regio (region): Dison 4820 - BE, België

Adres (address): place Luc Hommel 7, België

Telefoon (phone): +32 87 330106 +32 87 330106

Fax (fax): +32 (65) 282-62-58 +32 (65) 282-62-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto Moto Ecole Security sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto Moto Ecole Security sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto Moto Ecole Security sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto Moto Ecole Security sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto Moto Ecole Security sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto Moto Ecole Security sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto Moto Ecole Security sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto Moto Ecole Security sprl
Products information Auto Moto Ecole Security sprl

BTW identificatienummer (tax): BE02284027099
Ondernemingsnummer: 7464904785
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 197,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Auto Moto Ecole Security sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto Moto Ecole Security sprl
(Get full report from official database of BE for Auto Moto Ecole Security sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto Moto Ecole Security sprl
Addition kinds of activities for Auto Moto Ecole Security sprl

335607. zirkonium | Zirconium
371499. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec
17999914. Brandweerinstallatie | Fire escape installation
20770101. Botmeel, behalve als diervoeder | Bone meal, except as animal feed
83220202. Steun aan gezinnen met afhankelijke kinderen (afdc) | Aid to families with dependent children (afdc)

Werken bij Auto Moto Ecole Security sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto Moto Ecole Security sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto Moto Ecole Security sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto Moto Ecole Security sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

  • Graafkraanmachinist (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist voor de grondwerken dit voor de machine  Hitachi 8 ton

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van Auto Moto Ecole Security sprl in sociale netwerken
Look for responds of Auto Moto Ecole Security sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto Moto Ecole Security sprl. Laat een reactie achter voor Auto Moto Ecole Security sprl. Auto Moto Ecole Security sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto Moto Ecole Security sprl. Leave a respond for Auto Moto Ecole Security sprl. Auto Moto Ecole Security sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto Moto Ecole Security sprl op de google maps. Adres en contacten Auto Moto Ecole Security sprl
Location of Auto Moto Ecole Security sprl on the google maps. Address and contacts of Auto Moto Ecole Security sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto Moto Ecole Security sprl Auto Moto Ecole Security sprl: Monkerhey Bandencenter NV | ARBOR & FLORE | SCHERPEREEL GINO BVBA | FOTOGRAVURE STEURS NV | Data-In BVBA

Other related companies as Auto Moto Ecole Security sprl: Monkerhey Bandencenter NV | ARBOR & FLORE | SCHERPEREEL GINO BVBA | FOTOGRAVURE STEURS NV | Data-In BVBA

Auto Moto Ecole Security sprl is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Dison 4820 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto Moto Ecole Security sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02284027099. Het bedrijf Auto Moto Ecole Security sprl bevindt zich op het adres: place Luc Hommel 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 197,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Auto Moto Ecole Security sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto Moto Ecole Security sprl is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto Moto Ecole Security sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto Moto Ecole Security sprl, openstaande posities, locatie van Auto Moto Ecole Security sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auto Moto Ecole Security sprl is a company, that was registered 2001 in Dison 4820 - BE region, Belgium. Full name of company is Auto Moto Ecole Security sprl, company assigned to the tax number BE02284027099. The company Auto Moto Ecole Security sprl is located at the address: place Luc Hommel 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 197,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Auto Moto Ecole Security sprl were not found.
The main activity of Auto Moto Ecole Security sprl is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto Moto Ecole Security sprl is not available. You also can look at reviews of Auto Moto Ecole Security sprl, open positions, location of Auto Moto Ecole Security sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto Moto Ecole Security sprl, Dison 4820 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto Moto Ecole Security sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto Moto Ecole Security sprl, Dison 4820 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto Moto Ecole Security sprl, employees, financial statistics.