BBA Belgium SprlBvba

Contactgegevens BBA Belgium SprlBvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BBA Belgium SprlBvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

BBA Belgium SprlBvba

Regio (region): Sint-Stevens-Woluwe B-1932 - BE, België

Adres (address): Airway Park -Building G - Loozenbergstraat 18, België

Telefoon (phone): +32/2/711.59.59 +32/2/711.59.59

Fax (fax): +32/2/711.59.60 +32/2/711.59.60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BBA Belgium SprlBvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BBA Belgium SprlBvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BBA Belgium SprlBvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BBA Belgium SprlBvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BBA Belgium SprlBvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BBA Belgium SprlBvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BBA Belgium SprlBvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BBA Belgium SprlBvba
Products information BBA Belgium SprlBvba

BTW identificatienummer (tax): BE09459747314
Ondernemingsnummer: 9540771484
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BBA Belgium SprlBvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BBA Belgium SprlBvba
(Get full report from official database of BE for BBA Belgium SprlBvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor BBA Belgium SprlBvba
Addition kinds of activities for BBA Belgium SprlBvba

5091. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
8743. PR-diensten | Public relations services
628900. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
23410203. Slips: vrouwen, misses, kinderen en zuigelingen ' | Slips: women's, misses', children's, and infants'
26760102. Gezichtsweefsels: gemaakt van gekocht papier | Facial tissues: made from purchased paper
70320101. Cabin camp | Cabin camp
91210201. Raad van Toezicht | Board of supervisors

Werken bij BBA Belgium SprlBvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BBA Belgium SprlBvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BBA Belgium SprlBvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BBA Belgium SprlBvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

Zoek naar antwoorden van BBA Belgium SprlBvba in sociale netwerken
Look for responds of BBA Belgium SprlBvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor BBA Belgium SprlBvba. Laat een reactie achter voor BBA Belgium SprlBvba. BBA Belgium SprlBvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BBA Belgium SprlBvba. Leave a respond for BBA Belgium SprlBvba. BBA Belgium SprlBvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BBA Belgium SprlBvba op de google maps. Adres en contacten BBA Belgium SprlBvba
Location of BBA Belgium SprlBvba on the google maps. Address and contacts of BBA Belgium SprlBvba

Andere gerelateerde bedrijven als come BBA Belgium SprlBvba BBA Belgium SprlBvba: Benkirane M | Cebeko NV | Claeys Racing | CLEANING DE BREE NV | Editions Dargaud Lombard - Blake et Mortimer

Other related companies as BBA Belgium SprlBvba: Benkirane M | Cebeko NV | Claeys Racing | CLEANING DE BREE NV | Editions Dargaud Lombard - Blake et Mortimer

BBA Belgium SprlBvba is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Sint-Stevens-Woluwe B-1932 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BBA Belgium SprlBvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09459747314. Het bedrijf BBA Belgium SprlBvba bevindt zich op het adres: Airway Park -Building G - Loozenbergstraat 18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 554,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BBA Belgium SprlBvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BBA Belgium SprlBvba is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BBA Belgium SprlBvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BBA Belgium SprlBvba, openstaande posities, locatie van BBA Belgium SprlBvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BBA Belgium SprlBvba is a company, that was registered 1986 in Sint-Stevens-Woluwe B-1932 - BE region, Belgium. Full name of company is BBA Belgium SprlBvba, company assigned to the tax number BE09459747314. The company BBA Belgium SprlBvba is located at the address: Airway Park -Building G - Loozenbergstraat 18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 554,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BBA Belgium SprlBvba were not found.
The main activity of BBA Belgium SprlBvba is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BBA Belgium SprlBvba is not available. You also can look at reviews of BBA Belgium SprlBvba, open positions, location of BBA Belgium SprlBvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BBA Belgium SprlBvba, Sint-Stevens-Woluwe B-1932 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BBA Belgium SprlBvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BBA Belgium SprlBvba, Sint-Stevens-Woluwe B-1932 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BBA Belgium SprlBvba, employees, financial statistics.