BAYGOL NV

Contactgegevens BAYGOL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAYGOL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAYGOL NV

Regio (region): HOVE HOVE - BE, België

Adres (address): Jozef Lambrechtslei 22, België

Telefoon (phone): + 32 4 95 23 09 69 + 32 4 95 23 09 69

Fax (fax): + 32 3 455 64 66 + 32 3 455 64 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAYGOL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAYGOL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAYGOL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAYGOL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAYGOL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAYGOL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAYGOL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAYGOL NV
Products information BAYGOL NV

BTW identificatienummer (tax): BE03723510742
Ondernemingsnummer: 1188690185
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BAYGOL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAYGOL NV
(Get full report from official database of BE for BAYGOL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAYGOL NV
Addition kinds of activities for BAYGOL NV

3491. Industriële afsluiters | Industrial valves
149905. Talc mining | Talc mining
539900. Diverse algemene koopwaarwinkels | Miscellaneous general merchandise stores
552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
17999900. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
32690300. China decoreren | China decorating
36410203. Gezondheidslampen, infrarood of ultraviolet | Health lamps, infrared or ultraviolet
39140107. Zilversmeden | Silversmithing
73890204. Communautaire bemonstering | Commodities sampling

Werken bij BAYGOL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAYGOL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAYGOL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAYGOL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van BAYGOL NV in sociale netwerken
Look for responds of BAYGOL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAYGOL NV. Laat een reactie achter voor BAYGOL NV. BAYGOL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAYGOL NV. Leave a respond for BAYGOL NV. BAYGOL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAYGOL NV op de google maps. Adres en contacten BAYGOL NV
Location of BAYGOL NV on the google maps. Address and contacts of BAYGOL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BAYGOL NV BAYGOL NV: Computer Checkpoint NV | Anis Toitures SPRL | Aton SA | E FISCHER & CIE SPRL | Allibert Home N.V.

Other related companies as BAYGOL NV: Computer Checkpoint NV | Anis Toitures SPRL | Aton SA | E FISCHER & CIE SPRL | Allibert Home N.V.

BAYGOL NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio HOVE HOVE - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BAYGOL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03723510742. Het bedrijf BAYGOL NV bevindt zich op het adres: Jozef Lambrechtslei 22. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 817,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BAYGOL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAYGOL NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAYGOL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAYGOL NV, openstaande posities, locatie van BAYGOL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BAYGOL NV is a company, that was registered 1991 in HOVE HOVE - BE region, Belgium. Full name of company is BAYGOL NV, company assigned to the tax number BE03723510742. The company BAYGOL NV is located at the address: Jozef Lambrechtslei 22. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 817,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BAYGOL NV were not found.
The main activity of BAYGOL NV is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAYGOL NV is not available. You also can look at reviews of BAYGOL NV, open positions, location of BAYGOL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAYGOL NV, HOVE HOVE - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAYGOL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAYGOL NV, HOVE HOVE - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAYGOL NV, employees, financial statistics.