Audit Maintenance Energy Environement SC

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Audit Maintenance Energy Environement SC
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Audit Maintenance Energy Environement SC

Contactgegevens Audit Maintenance Energy Environement SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Audit Maintenance Energy Environement SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Audit Maintenance Energy Environement SC

Regio (region): Uccle, B-1180 - BELGIUM, België

Adres (address): Avenue Winston Churchill 98, België

Telefoon (phone): 32 2 346 7960 32 2 346 7960

Fax (fax): 32 2 344 7528 32 2 344 7528

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Audit Maintenance Energy Environement SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Audit Maintenance Energy Environement SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Audit Maintenance Energy Environement SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Audit Maintenance Energy Environement SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Audit Maintenance Energy Environement SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Audit Maintenance Energy Environement SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Audit Maintenance Energy Environement SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Audit Maintenance Energy Environement SC
Products information Audit Maintenance Energy Environement SC

BTW identificatienummer (tax): BE03157165527
Ondernemingsnummer: 9659698486
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Audit Maintenance Energy Environement SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Audit Maintenance Energy Environement SC
(Get full report from official database of BE for Audit Maintenance Energy Environement SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Audit Maintenance Energy Environement SC
Addition kinds of activities for Audit Maintenance Energy Environement SC

22111209. Leno stoffen, katoen | Leno fabrics, cotton
23539908. hoedenzaak | Millinery
30890000. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
38220502. Lijnregeling voor elektrische warmte | Line control for electric heat
42219900. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
49119908. Hydro elektrische stroomgeneratie | Hydro electric power generation
59849901. Butaangas, gebotteld | Butane gas, bottled
79990603. Schaatsbaanoperatie | Roller skating rink operation
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government

Werken bij Audit Maintenance Energy Environement SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Audit Maintenance Energy Environement SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Audit Maintenance Energy Environement SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Audit Maintenance Energy Environement SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: FIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

Zoek naar antwoorden van Audit Maintenance Energy Environement SC in sociale netwerken
Look for responds of Audit Maintenance Energy Environement SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Audit Maintenance Energy Environement SC. Laat een reactie achter voor Audit Maintenance Energy Environement SC. Audit Maintenance Energy Environement SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Audit Maintenance Energy Environement SC. Leave a respond for Audit Maintenance Energy Environement SC. Audit Maintenance Energy Environement SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Audit Maintenance Energy Environement SC op de google maps. Adres en contacten Audit Maintenance Energy Environement SC
Location of Audit Maintenance Energy Environement SC on the google maps. Address and contacts of Audit Maintenance Energy Environement SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Audit Maintenance Energy Environement SC Audit Maintenance Energy Environement SC: Arva Plastics NV | Wilkin D | Animatrans | Neon Vigneron | Meta Croom N.V.

Other related companies as Audit Maintenance Energy Environement SC: Arva Plastics NV | Wilkin D | Animatrans | Neon Vigneron | Meta Croom N.V.

Audit Maintenance Energy Environement SC is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Uccle, B-1180 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Audit Maintenance Energy Environement SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03157165527. Het bedrijf Audit Maintenance Energy Environement SC bevindt zich op het adres: Avenue Winston Churchill 98. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Audit Maintenance Energy Environement SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Audit Maintenance Energy Environement SC is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Audit Maintenance Energy Environement SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Audit Maintenance Energy Environement SC, openstaande posities, locatie van Audit Maintenance Energy Environement SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Audit Maintenance Energy Environement SC is a company, that was registered 1987 in Uccle, B-1180 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Audit Maintenance Energy Environement SC, company assigned to the tax number BE03157165527. The company Audit Maintenance Energy Environement SC is located at the address: Avenue Winston Churchill 98. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 849,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Audit Maintenance Energy Environement SC were not found.
The main activity of Audit Maintenance Energy Environement SC is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Audit Maintenance Energy Environement SC is not available. You also can look at reviews of Audit Maintenance Energy Environement SC, open positions, location of Audit Maintenance Energy Environement SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Audit Maintenance Energy Environement SC, Uccle, B-1180 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Audit Maintenance Energy Environement SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Audit Maintenance Energy Environement SC, Uccle, B-1180 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Audit Maintenance Energy Environement SC, employees, financial statistics.