Attila Meretei

Contactgegevens Attila Meretei: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Attila Meretei: address, phone, fax, email, website, opening hours

Attila Meretei

Regio (region): 1640 - PLEASE CHOOSE A STAT - BELGIUM, België

Adres (address): Avenue Bel Horizon 2 - Rhode St.Genese, België

Telefoon (phone): (32) 75 755 775 (32) 75 755 775

Fax (fax): +32 (84) 656-99-86 +32 (84) 656-99-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Attila Meretei: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Attila Meretei"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Attila Meretei"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Attila Meretei, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Attila Meretei. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Attila Meretei, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Attila Meretei. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Attila Meretei
Products information Attila Meretei

BTW identificatienummer (tax): BE04487335205
Ondernemingsnummer: 4014648437
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Attila Meretei zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Attila Meretei
(Get full report from official database of BE for Attila Meretei)

Aanvulling soorten activiteiten voor Attila Meretei
Addition kinds of activities for Attila Meretei

01610302. Wortelboerderij | Carrot farm
17910000. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
22840303. Borduurdraad | Embroidery thread
28650315. isocyanaten | Isocyanates
28990102. Bay olie | Bay oil
35339905. Goed hout apparatuur | Well logging equipment
35850200. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete

Werken bij Attila Meretei: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Attila Meretei: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Attila Meretei. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Attila Meretei. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • Student eindejaarsgeschenken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in regio van Tielt gaan we op zoek naar twee jobstudenten om de eindejaarsgeschenken te verpakken en te verdelen. Ze verwachten iemand van 5/11 tot en met 9/11 en iemand van 5/11 tot en met 6/11.

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Natch

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

Zoek naar antwoorden van Attila Meretei in sociale netwerken
Look for responds of Attila Meretei in social networks

Lees alle opmerkingen voor Attila Meretei. Laat een reactie achter voor Attila Meretei. Attila Meretei bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Attila Meretei. Leave a respond for Attila Meretei. Attila Meretei on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Attila Meretei op de google maps. Adres en contacten Attila Meretei
Location of Attila Meretei on the google maps. Address and contacts of Attila Meretei

Andere gerelateerde bedrijven als come Attila Meretei Attila Meretei: Balhan & Fils SPRL | Dobbelaere Ch | RKE N.V. | De Dool Brouwerij Ter Dolen | SP Afdeling Sint-Agatha-Berchem

Other related companies as Attila Meretei: Balhan & Fils SPRL | Dobbelaere Ch | RKE N.V. | De Dool Brouwerij Ter Dolen | SP Afdeling Sint-Agatha-Berchem

Attila Meretei is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio 1640 - PLEASE CHOOSE A STAT - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Attila Meretei, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04487335205. Het bedrijf Attila Meretei bevindt zich op het adres: Avenue Bel Horizon 2 - Rhode St.Genese. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Attila Meretei zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Attila Meretei is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Attila Meretei is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Attila Meretei, openstaande posities, locatie van Attila Meretei op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Attila Meretei is a company, that was registered 2017 in 1640 - PLEASE CHOOSE A STAT - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Attila Meretei, company assigned to the tax number BE04487335205. The company Attila Meretei is located at the address: Avenue Bel Horizon 2 - Rhode St.Genese. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Attila Meretei were not found.
The main activity of Attila Meretei is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Attila Meretei is not available. You also can look at reviews of Attila Meretei, open positions, location of Attila Meretei on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Attila Meretei, 1640 - PLEASE CHOOSE A STAT - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Attila Meretei, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Attila Meretei, 1640 - PLEASE CHOOSE A STAT - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Attila Meretei, employees, financial statistics.