Astral Rent A Car

Contactgegevens Astral Rent A Car: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Astral Rent A Car: address, phone, fax, email, website, opening hours

Astral Rent A Car

Regio (region): Bruxelles BE 1200 - BE, België

Adres (address): Rue de Linthout 126, België

Telefoon (phone): (0032) 2 7343090 (0032) 2 7343090

Fax (fax): (0032) 2 7340112 (0032) 2 7340112

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Astral Rent A Car: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Astral Rent A Car"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Astral Rent A Car"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Astral Rent A Car, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Astral Rent A Car. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Astral Rent A Car, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Astral Rent A Car. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Astral Rent A Car
Products information Astral Rent A Car

BTW identificatienummer (tax): BE02229095458
Ondernemingsnummer: 9229309082
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Astral Rent A Car zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Astral Rent A Car
(Get full report from official database of BE for Astral Rent A Car)

Aanvulling soorten activiteiten voor Astral Rent A Car
Addition kinds of activities for Astral Rent A Car

24369903. Fineer voorraad, naaldhout | Veneer stock, softwood
36120104. Distributie transformatoren, elektrisch | Distribution transformers, electric
38450114. Otoscopen, electromedical | Otoscopes, electromedical
50859912. Signmaker apparatuur en benodigdheden | Signmaker equipment and supplies
79930403. Gokautomaat | Slot machine

Werken bij Astral Rent A Car: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Astral Rent A Car: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Astral Rent A Car. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Astral Rent A Car. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

Zoek naar antwoorden van Astral Rent A Car in sociale netwerken
Look for responds of Astral Rent A Car in social networks

Lees alle opmerkingen voor Astral Rent A Car. Laat een reactie achter voor Astral Rent A Car. Astral Rent A Car bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Astral Rent A Car. Leave a respond for Astral Rent A Car. Astral Rent A Car on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Astral Rent A Car op de google maps. Adres en contacten Astral Rent A Car
Location of Astral Rent A Car on the google maps. Address and contacts of Astral Rent A Car

Andere gerelateerde bedrijven als come Astral Rent A Car Astral Rent A Car: HEYNDRICKX-PAREWYCK | Siemens Building Technologies nv Building Automation-HVAC Products | Tepper M | Jacobs | Plakabeton sca

Other related companies as Astral Rent A Car: HEYNDRICKX-PAREWYCK | Siemens Building Technologies nv Building Automation-HVAC Products | Tepper M | Jacobs | Plakabeton sca

Astral Rent A Car is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Bruxelles BE 1200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Astral Rent A Car, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02229095458. Het bedrijf Astral Rent A Car bevindt zich op het adres: Rue de Linthout 126. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Astral Rent A Car zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Astral Rent A Car is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Astral Rent A Car is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Astral Rent A Car, openstaande posities, locatie van Astral Rent A Car op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Astral Rent A Car is a company, that was registered 1988 in Bruxelles BE 1200 - BE region, Belgium. Full name of company is Astral Rent A Car, company assigned to the tax number BE02229095458. The company Astral Rent A Car is located at the address: Rue de Linthout 126. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Astral Rent A Car were not found.
The main activity of Astral Rent A Car is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Astral Rent A Car is not available. You also can look at reviews of Astral Rent A Car, open positions, location of Astral Rent A Car on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Astral Rent A Car, Bruxelles BE 1200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Astral Rent A Car, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Astral Rent A Car, Bruxelles BE 1200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Astral Rent A Car, employees, financial statistics.