Association Sciences Medecines

Contactgegevens Association Sciences Medecines: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Association Sciences Medecines: address, phone, fax, email, website, opening hours

Association Sciences Medecines

Regio (region): Bruxelles 1190 - BE, België

Adres (address): avenue Mozart 53, België

Telefoon (phone): +32 2 648 06 70 +32 2 648 06 70

Fax (fax): +32 (68) 126-78-41 +32 (68) 126-78-41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Association Sciences Medecines: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Association Sciences Medecines"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Association Sciences Medecines"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Association Sciences Medecines, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Association Sciences Medecines. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Association Sciences Medecines, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Association Sciences Medecines. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Association Sciences Medecines
Products information Association Sciences Medecines

BTW identificatienummer (tax): BE04470855712
Ondernemingsnummer: 9943969726
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Association Sciences Medecines zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Association Sciences Medecines
(Get full report from official database of BE for Association Sciences Medecines)

Aanvulling soorten activiteiten voor Association Sciences Medecines
Addition kinds of activities for Association Sciences Medecines

5712. Meubelwinkels | Furniture stores
252100. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
22580106. Gallons, kant | Galloons, lace
50859900. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec
75390202. Radiator reparatie winkel, auto | Radiator repair shop, automotive

Werken bij Association Sciences Medecines: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Association Sciences Medecines: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Association Sciences Medecines. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Association Sciences Medecines. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Administratief Assistent bij TNT Express te Brucargo (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant TNT zijn wij zeer dringend op zoek naar een persoon die administratief sterk is. Heel breed takenpakket – allround administratie – verantwoordelijk voor planning/contact uitzendbureau/tikkingen Blindelings vertrouwen kunnen geven (zal in aanraking komen met bedrijfsgevoelige informatie) Agendabeheer van Management

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van Association Sciences Medecines in sociale netwerken
Look for responds of Association Sciences Medecines in social networks

Lees alle opmerkingen voor Association Sciences Medecines. Laat een reactie achter voor Association Sciences Medecines. Association Sciences Medecines bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Association Sciences Medecines. Leave a respond for Association Sciences Medecines. Association Sciences Medecines on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Association Sciences Medecines op de google maps. Adres en contacten Association Sciences Medecines
Location of Association Sciences Medecines on the google maps. Address and contacts of Association Sciences Medecines

Andere gerelateerde bedrijven als come Association Sciences Medecines Association Sciences Medecines: BINGO SERVICE NV | COUTTS ALTERNATIVE | THEATRE LE PUBLIC ASBL | Danny Vandijck Consulting bvba | nulens, tom

Other related companies as Association Sciences Medecines: BINGO SERVICE NV | COUTTS ALTERNATIVE | THEATRE LE PUBLIC ASBL | Danny Vandijck Consulting bvba | nulens, tom

Association Sciences Medecines is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1190 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Association Sciences Medecines, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04470855712. Het bedrijf Association Sciences Medecines bevindt zich op het adres: avenue Mozart 53. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Association Sciences Medecines zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Association Sciences Medecines is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Association Sciences Medecines is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Association Sciences Medecines, openstaande posities, locatie van Association Sciences Medecines op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Association Sciences Medecines is a company, that was registered 2009 in Bruxelles 1190 - BE region, Belgium. Full name of company is Association Sciences Medecines, company assigned to the tax number BE04470855712. The company Association Sciences Medecines is located at the address: avenue Mozart 53. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Association Sciences Medecines were not found.
The main activity of Association Sciences Medecines is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Association Sciences Medecines is not available. You also can look at reviews of Association Sciences Medecines, open positions, location of Association Sciences Medecines on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Association Sciences Medecines, Bruxelles 1190 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Association Sciences Medecines, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Association Sciences Medecines, Bruxelles 1190 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Association Sciences Medecines, employees, financial statistics.