Axa-Bank Willems Coudenijs bvba

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Axa-Bank Willems Coudenijs bvba
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Axa-Bank Willems Coudenijs bvba

Contactgegevens Axa-Bank Willems Coudenijs bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Axa-Bank Willems Coudenijs bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Axa-Bank Willems Coudenijs bvba

Regio (region): Eeklo, België

Adres (address): Molenstraat 46,9900, België

Telefoon (phone): 09 378 09 34 09 378 09 34

Fax (fax): +32 (65) 299-94-64 +32 (65) 299-94-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Axa-Bank Willems Coudenijs bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Axa-Bank Willems Coudenijs bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Axa-Bank Willems Coudenijs bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Axa-Bank Willems Coudenijs bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Axa-Bank Willems Coudenijs bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Axa-Bank Willems Coudenijs bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Axa-Bank Willems Coudenijs bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Axa-Bank Willems Coudenijs bvba
Products information Axa-Bank Willems Coudenijs bvba

BTW identificatienummer (tax): BE05517028808
Ondernemingsnummer: 8380889892
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Axa-Bank Willems Coudenijs bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Axa-Bank Willems Coudenijs bvba
(Get full report from official database of BE for Axa-Bank Willems Coudenijs bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Axa-Bank Willems Coudenijs bvba
Addition kinds of activities for Axa-Bank Willems Coudenijs bvba

596104. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
873302. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization
20910102. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, clam: packaged in cans, jars, etc.
22590301. Bedspreads, breien | Bedspreads, knit
34529908. Houtschroeven | Wood screws
50840604. Brandstofinjectiesystemen | Fuel injection systems

Werken bij Axa-Bank Willems Coudenijs bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Axa-Bank Willems Coudenijs bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Axa-Bank Willems Coudenijs bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Axa-Bank Willems Coudenijs bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

  • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

Zoek naar antwoorden van Axa-Bank Willems Coudenijs bvba in sociale netwerken
Look for responds of Axa-Bank Willems Coudenijs bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Axa-Bank Willems Coudenijs bvba. Laat een reactie achter voor Axa-Bank Willems Coudenijs bvba. Axa-Bank Willems Coudenijs bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Axa-Bank Willems Coudenijs bvba. Leave a respond for Axa-Bank Willems Coudenijs bvba. Axa-Bank Willems Coudenijs bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Axa-Bank Willems Coudenijs bvba op de google maps. Adres en contacten Axa-Bank Willems Coudenijs bvba
Location of Axa-Bank Willems Coudenijs bvba on the google maps. Address and contacts of Axa-Bank Willems Coudenijs bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Axa-Bank Willems Coudenijs bvba Axa-Bank Willems Coudenijs bvba: GARAGE WALTER VAN DE VELDE &CO NV | Domaine des Hautes Fagnes | Secureattachment SA | VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) | A.P.M.

Other related companies as Axa-Bank Willems Coudenijs bvba: GARAGE WALTER VAN DE VELDE &CO NV | Domaine des Hautes Fagnes | Secureattachment SA | VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) | A.P.M.

Axa-Bank Willems Coudenijs bvba is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Eeklo, België. De volledige naam van het bedrijf is Axa-Bank Willems Coudenijs bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05517028808. Het bedrijf Axa-Bank Willems Coudenijs bvba bevindt zich op het adres: Molenstraat 46,9900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Axa-Bank Willems Coudenijs bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Axa-Bank Willems Coudenijs bvba is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Axa-Bank Willems Coudenijs bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Axa-Bank Willems Coudenijs bvba, openstaande posities, locatie van Axa-Bank Willems Coudenijs bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Axa-Bank Willems Coudenijs bvba is a company, that was registered 1988 in Eeklo region, Belgium. Full name of company is Axa-Bank Willems Coudenijs bvba, company assigned to the tax number BE05517028808. The company Axa-Bank Willems Coudenijs bvba is located at the address: Molenstraat 46,9900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Axa-Bank Willems Coudenijs bvba were not found.
The main activity of Axa-Bank Willems Coudenijs bvba is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Axa-Bank Willems Coudenijs bvba is not available. You also can look at reviews of Axa-Bank Willems Coudenijs bvba, open positions, location of Axa-Bank Willems Coudenijs bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Axa-Bank Willems Coudenijs bvba, Eeklo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Axa-Bank Willems Coudenijs bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Axa-Bank Willems Coudenijs bvba, Eeklo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Axa-Bank Willems Coudenijs bvba, employees, financial statistics.