Aspivity

Contactgegevens Aspivity: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aspivity: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aspivity

Regio (region): Aartselaar, B-2630 - BE, België

Adres (address): Oudestraat 113, België

Telefoon (phone): 32 75 25 50 30 32 75 25 50 30

Fax (fax): 32 3 870 71 19 32 3 870 71 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aspivity: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aspivity"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aspivity"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aspivity, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aspivity. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aspivity, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aspivity. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aspivity
Products information Aspivity

BTW identificatienummer (tax): BE05289611816
Ondernemingsnummer: 2005523681
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 345,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Aspivity zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aspivity
(Get full report from official database of BE for Aspivity)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aspivity
Addition kinds of activities for Aspivity

359201. Valves | Valves
721900. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
15429906. Bewaar voorbouw | Store front construction
20489903. Droog huisdieren (behalve hond en kat) | Dry pet food (except dog and cat)
22119912. Luier stoffen, nec | Diaper fabrics, nec
25110208. Krukjes, huishouden: hout | Stools, household: wood
26780200. Tabletten en pads | Tablets and pads
62829902. Beleggingsadviesdienst | Investment advisory service
63310000. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
76991700. Schoonmaakdiensten | Cleaning services

Werken bij Aspivity: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aspivity: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aspivity. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aspivity. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Bakkersgast/Patissier M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bereiden van patisserie op een ambachtelijke manier. Je werkt in een team van 2 mensen. - Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden - Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) - Voedingswaren bereiden: Gebakjes - Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen - Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven De gisting controleren - De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Aspivity in sociale netwerken
Look for responds of Aspivity in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aspivity. Laat een reactie achter voor Aspivity. Aspivity bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aspivity. Leave a respond for Aspivity. Aspivity on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aspivity op de google maps. Adres en contacten Aspivity
Location of Aspivity on the google maps. Address and contacts of Aspivity

Andere gerelateerde bedrijven als come Aspivity Aspivity: OPEL/VANNESTE | SL-INFO-PC | Portas-Swaab | FAMILLE (EN) ASBL | Marco-Tuning

Other related companies as Aspivity: OPEL/VANNESTE | SL-INFO-PC | Portas-Swaab | FAMILLE (EN) ASBL | Marco-Tuning

Aspivity is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Aartselaar, B-2630 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Aspivity, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05289611816. Het bedrijf Aspivity bevindt zich op het adres: Oudestraat 113. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 345,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Aspivity zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aspivity is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aspivity is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aspivity, openstaande posities, locatie van Aspivity op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aspivity is a company, that was registered 2015 in Aartselaar, B-2630 - BE region, Belgium. Full name of company is Aspivity, company assigned to the tax number BE05289611816. The company Aspivity is located at the address: Oudestraat 113. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 345,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Aspivity were not found.
The main activity of Aspivity is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Aspivity is not available. You also can look at reviews of Aspivity, open positions, location of Aspivity on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aspivity, Aartselaar, B-2630 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aspivity, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aspivity, Aartselaar, B-2630 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aspivity, employees, financial statistics.