Asbl Centre Général Liessens

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Asbl Centre Général Liessens
Private companiesDepository Institutions • Asbl Centre Général Liessens

Contactgegevens Asbl Centre Général Liessens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Asbl Centre Général Liessens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Asbl Centre Général Liessens

Regio (region): B-1440 - Braine-le-Château - Belgium, België

Adres (address): Chemin de Colipain, 13, België

Telefoon (phone): 32.2.366.00.71 32.2.366.00.71

Fax (fax): 32.2.366.26.22 32.2.366.26.22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Asbl Centre Général Liessens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Asbl Centre Général Liessens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Asbl Centre Général Liessens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Asbl Centre Général Liessens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Asbl Centre Général Liessens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Asbl Centre Général Liessens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Asbl Centre Général Liessens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Asbl Centre Général Liessens
Products information Asbl Centre Général Liessens

BTW identificatienummer (tax): BE01527343750
Ondernemingsnummer: 2969573974
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 273,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Asbl Centre Général Liessens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Asbl Centre Général Liessens
(Get full report from official database of BE for Asbl Centre Général Liessens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Asbl Centre Général Liessens
Addition kinds of activities for Asbl Centre Général Liessens

505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
628902. Beveiligingsoverdrachtagenten | Security transfer agents
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
22110411. Velvets, katoen | Velvets, cotton
22990103. Haar, gekruld: voor stoffering, kussen en quiltvulling | Hair, curled: for upholstery, pillow, and quilt filling
24219903. Snij voorraad, naaldhout | Cut stock, softwood
33121004. Blik | Tinplate
63519900. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
73610204. Register van verpleegkundigen | Nurses' registry
86110105. Scheepvaart- en stoomschipvereniging | Shipping and steamship company association

Werken bij Asbl Centre Général Liessens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Asbl Centre Général Liessens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Asbl Centre Général Liessens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Asbl Centre Général Liessens. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bakken van brood en banket.

  • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

Zoek naar antwoorden van Asbl Centre Général Liessens in sociale netwerken
Look for responds of Asbl Centre Général Liessens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Asbl Centre Général Liessens. Laat een reactie achter voor Asbl Centre Général Liessens. Asbl Centre Général Liessens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Asbl Centre Général Liessens. Leave a respond for Asbl Centre Général Liessens. Asbl Centre Général Liessens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Asbl Centre Général Liessens op de google maps. Adres en contacten Asbl Centre Général Liessens
Location of Asbl Centre Général Liessens on the google maps. Address and contacts of Asbl Centre Général Liessens

Andere gerelateerde bedrijven als come Asbl Centre Général Liessens Asbl Centre Général Liessens: Animatiebedrijf Papa Chico BVBA | Vanhemelrijck F | De Smet M & Co NV | Props, Pieterjan | PITZ, MARC

Other related companies as Asbl Centre Général Liessens: Animatiebedrijf Papa Chico BVBA | Vanhemelrijck F | De Smet M & Co NV | Props, Pieterjan | PITZ, MARC

Asbl Centre Général Liessens is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio B-1440 - Braine-le-Château - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Asbl Centre Général Liessens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01527343750. Het bedrijf Asbl Centre Général Liessens bevindt zich op het adres: Chemin de Colipain, 13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 273,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Asbl Centre Général Liessens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Asbl Centre Général Liessens is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Asbl Centre Général Liessens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Asbl Centre Général Liessens, openstaande posities, locatie van Asbl Centre Général Liessens op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Asbl Centre Général Liessens is a company, that was registered 1998 in B-1440 - Braine-le-Château - Belgium region, Belgium. Full name of company is Asbl Centre Général Liessens, company assigned to the tax number BE01527343750. The company Asbl Centre Général Liessens is located at the address: Chemin de Colipain, 13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 273,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Asbl Centre Général Liessens were not found.
The main activity of Asbl Centre Général Liessens is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Asbl Centre Général Liessens is not available. You also can look at reviews of Asbl Centre Général Liessens, open positions, location of Asbl Centre Général Liessens on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Asbl Centre Général Liessens, B-1440 - Braine-le-Château - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Asbl Centre Général Liessens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Asbl Centre Général Liessens, B-1440 - Braine-le-Château - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Asbl Centre Général Liessens, employees, financial statistics.