Asbl 4a

Contactgegevens Asbl 4a: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Asbl 4a: address, phone, fax, email, website, opening hours

Asbl 4a

Regio (region): 1060 Bruxelles, - BE BE, België

Adres (address): 82 rue du fort, België

Telefoon (phone): 32 0486466672 32 0486466672

Fax (fax): +32 (61) 542-62-67 +32 (61) 542-62-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Asbl 4a: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Asbl 4a"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Asbl 4a"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Asbl 4a, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Asbl 4a. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Asbl 4a, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Asbl 4a. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Asbl 4a
Products information Asbl 4a

BTW identificatienummer (tax): BE05630462646
Ondernemingsnummer: 4017395019
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Asbl 4a zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Asbl 4a
(Get full report from official database of BE for Asbl 4a)

Aanvulling soorten activiteiten voor Asbl 4a
Addition kinds of activities for Asbl 4a

6162. Hypotheekbanken en correspondenten | Mortgage bankers and correspondents
145901. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
262105. Poster en kunstpapieren | Poster and art papers
308600. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
314300. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
799911. Instructie scholen, kampen en diensten | Instruction schools, camps, and services
25149900. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
36350000. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
38240201. Teller type registers | Counter type registers

Werken bij Asbl 4a: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Asbl 4a: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Asbl 4a. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Asbl 4a. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • PHP Developer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden-Zolder gaat Flexpoint op zoek naar een PHP Developer die zelfstandig zijn plan kan trekken. Het takenpakket zal bestaan uit: - Web-based applicaties ontwikkelen - Mobile app development - Testen, onderhouden en verbeteren van PHP-toepassingen - Vertalen van klantwensen naar concrete PHP-oplossingen - Optreden als troubleshooter in voorkomende gevallen

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GAST & THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

Zoek naar antwoorden van Asbl 4a in sociale netwerken
Look for responds of Asbl 4a in social networks

Lees alle opmerkingen voor Asbl 4a. Laat een reactie achter voor Asbl 4a. Asbl 4a bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Asbl 4a. Leave a respond for Asbl 4a. Asbl 4a on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Asbl 4a op de google maps. Adres en contacten Asbl 4a
Location of Asbl 4a on the google maps. Address and contacts of Asbl 4a

Andere gerelateerde bedrijven als come Asbl 4a Asbl 4a: Oil Therm SA | Ruelle Mons | Noyens Jan NV | Simonis & Co BVBA | VANNESTE, VINCENT

Other related companies as Asbl 4a: Oil Therm SA | Ruelle Mons | Noyens Jan NV | Simonis & Co BVBA | VANNESTE, VINCENT

Asbl 4a is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio 1060 Bruxelles, - BE BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Asbl 4a, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05630462646. Het bedrijf Asbl 4a bevindt zich op het adres: 82 rue du fort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Asbl 4a zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Asbl 4a is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Asbl 4a is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Asbl 4a, openstaande posities, locatie van Asbl 4a op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Asbl 4a is a company, that was registered 2009 in 1060 Bruxelles, - BE BE region, Belgium. Full name of company is Asbl 4a, company assigned to the tax number BE05630462646. The company Asbl 4a is located at the address: 82 rue du fort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 304,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Asbl 4a were not found.
The main activity of Asbl 4a is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Asbl 4a is not available. You also can look at reviews of Asbl 4a, open positions, location of Asbl 4a on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Asbl 4a, 1060 Bruxelles, - BE BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Asbl 4a, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Asbl 4a, 1060 Bruxelles, - BE BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Asbl 4a, employees, financial statistics.