Arteveldehogeschool/Marpe

Contactgegevens Arteveldehogeschool/Marpe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arteveldehogeschool/Marpe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arteveldehogeschool/Marpe

Regio (region): 9000, Gent - BE, België

Adres (address): St.-Pietersnieuwstraat 160, België

Telefoon (phone): +32 (50) 411-84-51 +32 (50) 411-84-51

Fax (fax): 32 9 233 89 65 32 9 233 89 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arteveldehogeschool/Marpe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arteveldehogeschool/Marpe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arteveldehogeschool/Marpe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arteveldehogeschool/Marpe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arteveldehogeschool/Marpe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arteveldehogeschool/Marpe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arteveldehogeschool/Marpe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arteveldehogeschool/Marpe
Products information Arteveldehogeschool/Marpe

BTW identificatienummer (tax): BE07423431396
Ondernemingsnummer: 5107238769
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 614,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Arteveldehogeschool/Marpe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arteveldehogeschool/Marpe
(Get full report from official database of BE for Arteveldehogeschool/Marpe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arteveldehogeschool/Marpe
Addition kinds of activities for Arteveldehogeschool/Marpe

3296. Minerale wol | Mineral wool
236903. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
10610402. Wolframiet mijnbouw | Wolframite mining
31990202. Helmen, leer | Helmets, leather
72190103. Naaister | Seamstress

Werken bij Arteveldehogeschool/Marpe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arteveldehogeschool/Marpe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arteveldehogeschool/Marpe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arteveldehogeschool/Marpe. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Student frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Arteveldehogeschool/Marpe in sociale netwerken
Look for responds of Arteveldehogeschool/Marpe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arteveldehogeschool/Marpe. Laat een reactie achter voor Arteveldehogeschool/Marpe. Arteveldehogeschool/Marpe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arteveldehogeschool/Marpe. Leave a respond for Arteveldehogeschool/Marpe. Arteveldehogeschool/Marpe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arteveldehogeschool/Marpe op de google maps. Adres en contacten Arteveldehogeschool/Marpe
Location of Arteveldehogeschool/Marpe on the google maps. Address and contacts of Arteveldehogeschool/Marpe

Andere gerelateerde bedrijven als come Arteveldehogeschool/Marpe Arteveldehogeschool/Marpe: PELSEMAKER GEERT | Terraexotica | E.C.T. NV | BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA | American Embassy

Other related companies as Arteveldehogeschool/Marpe: PELSEMAKER GEERT | Terraexotica | E.C.T. NV | BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA | American Embassy

Arteveldehogeschool/Marpe is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio 9000, Gent - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Arteveldehogeschool/Marpe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07423431396. Het bedrijf Arteveldehogeschool/Marpe bevindt zich op het adres: St.-Pietersnieuwstraat 160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 614,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Arteveldehogeschool/Marpe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arteveldehogeschool/Marpe is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arteveldehogeschool/Marpe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arteveldehogeschool/Marpe, openstaande posities, locatie van Arteveldehogeschool/Marpe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Arteveldehogeschool/Marpe is a company, that was registered 2007 in 9000, Gent - BE region, Belgium. Full name of company is Arteveldehogeschool/Marpe, company assigned to the tax number BE07423431396. The company Arteveldehogeschool/Marpe is located at the address: St.-Pietersnieuwstraat 160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 614,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Arteveldehogeschool/Marpe were not found.
The main activity of Arteveldehogeschool/Marpe is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Arteveldehogeschool/Marpe is not available. You also can look at reviews of Arteveldehogeschool/Marpe, open positions, location of Arteveldehogeschool/Marpe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arteveldehogeschool/Marpe, 9000, Gent - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arteveldehogeschool/Marpe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arteveldehogeschool/Marpe, 9000, Gent - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arteveldehogeschool/Marpe, employees, financial statistics.