Art-House

Contactgegevens Art-House: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Art-House: address, phone, fax, email, website, opening hours

Art-House

Regio (region): Bruxelles 1030 - BE, België

Adres (address): Avenue Sleeckx 11-13, België

Telefoon (phone): 022153106 022153106

Fax (fax): +32 (59) 796-44-40 +32 (59) 796-44-40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Art-House: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Art-House"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Art-House"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Art-House, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Art-House. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Art-House, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Art-House. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Art-House
Products information Art-House

BTW identificatienummer (tax): BE01311462402
Ondernemingsnummer: 7743682861
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 860,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Art-House zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Art-House
(Get full report from official database of BE for Art-House)

Aanvulling soorten activiteiten voor Art-House
Addition kinds of activities for Art-House

966104. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government
20130211. Varkensvlees, gerookt: van vlees gekocht | Pork, smoked: from purchased meat
28920200. Secondary high explosives | Secondary high explosives
32950204. Desiccants, klei: geactiveerd | Desiccants, clay: activated
35890000. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
36430201. Busbars (elektrische geleiders) | Bus bars (electrical conductors)
37990200. Recreatievoertuigen | Recreational vehicles
50749900. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
60819901. Agentschappen van buitenlandse banken | Agencies of foreign banks

Werken bij Art-House: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Art-House: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Art-House. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Art-House. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • Productiemedewerker Oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel heeft onze klant een vermeerdering van werk tijdens deze drukke zomermaanden. Daarvoor zoeken ze iemand (voornamelijk nachtdienst) die op oproepbasis kan komen staan op één van de verschillende afdelingen: - Als reiniger - Als productie-operator: kwaliteitscontrole, messen vervangen - Als inpakker - Als batchmenger; operator - Als rijder van transpallet voor bulk te vervoeren - Als uitlezer van het product waarbij je een visuele controle uitvoert

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

Zoek naar antwoorden van Art-House in sociale netwerken
Look for responds of Art-House in social networks

Lees alle opmerkingen voor Art-House. Laat een reactie achter voor Art-House. Art-House bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Art-House. Leave a respond for Art-House. Art-House on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Art-House op de google maps. Adres en contacten Art-House
Location of Art-House on the google maps. Address and contacts of Art-House

Andere gerelateerde bedrijven als come Art-House Art-House: Centrum voor Basiseducatie | Van De Velde André & Zn | Potaardig | Rotom NV | Sadef N.V.

Other related companies as Art-House: Centrum voor Basiseducatie | Van De Velde André & Zn | Potaardig | Rotom NV | Sadef N.V.

Art-House is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Art-House, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01311462402. Het bedrijf Art-House bevindt zich op het adres: Avenue Sleeckx 11-13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 860,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Art-House zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Art-House is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Art-House is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Art-House, openstaande posities, locatie van Art-House op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Art-House is a company, that was registered 2006 in Bruxelles 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is Art-House, company assigned to the tax number BE01311462402. The company Art-House is located at the address: Avenue Sleeckx 11-13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 860,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Art-House were not found.
The main activity of Art-House is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Art-House is not available. You also can look at reviews of Art-House, open positions, location of Art-House on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Art-House, Bruxelles 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Art-House, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Art-House, Bruxelles 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Art-House, employees, financial statistics.