AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN

Contactgegevens AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Lambrechtshoekenlaan 209,2170, België

Telefoon (phone): 03 645 19 39; 03 645 19 40 03 645 19 39; 03 645 19 40

Fax (fax): +32 (61) 364-34-65 +32 (61) 364-34-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN
Products information AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE03674896240
Ondernemingsnummer: 5630187988
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 249,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN
(Get full report from official database of BE for AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN
Addition kinds of activities for AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN

075299. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
369402. Ontstekingsapparatuur en verdelers | Ignition apparatus and distributors
17819900. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
20999919. Tortillas, vers of gekoeld | Tortillas, fresh or refrigerated
28910201. Kleefstoffen, pasta | Adhesives, paste
35310409. Afwerkers, beton en bitumineuze: aangedreven | Finishers, concrete and bituminous: powered
39110302. Juweel instellingen en bevestigingen, edelmetaal | Jewel settings and mountings, precious metal

Werken bij AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

  • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

    Type: Flexijob

    Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

Zoek naar antwoorden van AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN in sociale netwerken
Look for responds of AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN. Laat een reactie achter voor AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN. AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN. Leave a respond for AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN. AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN op de google maps. Adres en contacten AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN
Location of AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN on the google maps. Address and contacts of AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN: Egalec | NOUVEAU GARAGE MAHY SA | VAN DAMME TEAM NV | Verschaeve Construct N.V. | Parisi

Other related companies as AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN: Egalec | NOUVEAU GARAGE MAHY SA | VAN DAMME TEAM NV | Verschaeve Construct N.V. | Parisi

AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03674896240. Het bedrijf AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN bevindt zich op het adres: Lambrechtshoekenlaan 209,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 249,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN, openstaande posities, locatie van AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN is a company, that was registered 2001 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN, company assigned to the tax number BE03674896240. The company AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN is located at the address: Lambrechtshoekenlaan 209,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 249,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN were not found.
The main activity of AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN is not available. You also can look at reviews of AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN, open positions, location of AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXA BANK-LAMBRECHTSHOEKEN, employees, financial statistics.