ROSSI MOTORIDUTTORI

Contactgegevens ROSSI MOTORIDUTTORI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROSSI MOTORIDUTTORI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROSSI MOTORIDUTTORI

Regio (region): Gent (Drongen), België

Adres (address): Industriepark-Drongen 2Q,9031, België

Telefoon (phone): 09 281 11 40 09 281 11 40

Fax (fax): 09 281 11 45 09 281 11 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROSSI MOTORIDUTTORI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROSSI MOTORIDUTTORI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROSSI MOTORIDUTTORI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROSSI MOTORIDUTTORI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROSSI MOTORIDUTTORI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROSSI MOTORIDUTTORI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROSSI MOTORIDUTTORI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROSSI MOTORIDUTTORI
Products information ROSSI MOTORIDUTTORI

BTW identificatienummer (tax): BE03112121582
Ondernemingsnummer: 4266510009
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ROSSI MOTORIDUTTORI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROSSI MOTORIDUTTORI
(Get full report from official database of BE for ROSSI MOTORIDUTTORI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROSSI MOTORIDUTTORI
Addition kinds of activities for ROSSI MOTORIDUTTORI

148199. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
615303. Afbetalingspapier | Installment paper
673301. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts
32310402. Isolatie-eenheden, dubbelglas: vervaardigd uit gekochte glas | Insulating units, multiple-glazed: made from purchased glass
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
38420406. Corn Remover Pads, Bunion Pads, enz. | Corn remover pads, bunion pads, etc.
51310210. Naaien accessoires | Sewing accessories
72519901. Hoed schoonmaken en blokkeren winkel | Hat cleaning and blocking shop

Werken bij ROSSI MOTORIDUTTORI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROSSI MOTORIDUTTORI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROSSI MOTORIDUTTORI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROSSI MOTORIDUTTORI. Looking for open vacancies in other companies

 • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

 • Bandenmonteurs gezocht (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende bandencentrales in de buurt zijn wij op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal instaan voor de wissel van winterbanden naar zomerbanden.

 • ADPO ZOEKT: TECHNIEKER | OPTIE VAST | KALLO (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant ADPO, gelegen in de Waaslandhaven, gaan wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien . ADPO is een onderneming die actief is in de logistieke sector. Hun hoofdtaak is de opslag en overslag van chemische goederen. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark en elektrische installaties. Je zal voornamelijk werken aan: pompinstallaties, compressoren, laadarmen, stoomketels, laag- en hoogspanningsinstallaties. Naast herstellingen zal je ook preventieve controles en algemene onderhoudswerken uitvoeren. Administratieve taken zullen ook tot je takenpakket behoren.

 • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: SIGNTS

  Type: Vaste Job

  Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

 • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: METISELECT

  Type: Vaste Job

  Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

 • Kinesist (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: DE COCON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

 • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: HANNA BELMANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

 • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

 • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van ROSSI MOTORIDUTTORI in sociale netwerken
Look for responds of ROSSI MOTORIDUTTORI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROSSI MOTORIDUTTORI. Laat een reactie achter voor ROSSI MOTORIDUTTORI. ROSSI MOTORIDUTTORI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROSSI MOTORIDUTTORI. Leave a respond for ROSSI MOTORIDUTTORI. ROSSI MOTORIDUTTORI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROSSI MOTORIDUTTORI op de google maps. Adres en contacten ROSSI MOTORIDUTTORI
Location of ROSSI MOTORIDUTTORI on the google maps. Address and contacts of ROSSI MOTORIDUTTORI

Andere gerelateerde bedrijven als come ROSSI MOTORIDUTTORI ROSSI MOTORIDUTTORI: Architectuurbureau Vergauwen BVBA | Godillots (Les) | GVL-VERZEKERINGEN BVBA | Holten Interiors BVBA | dafran

Other related companies as ROSSI MOTORIDUTTORI: Architectuurbureau Vergauwen BVBA | Godillots (Les) | GVL-VERZEKERINGEN BVBA | Holten Interiors BVBA | dafran

ROSSI MOTORIDUTTORI is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Gent (Drongen), België. De volledige naam van het bedrijf is ROSSI MOTORIDUTTORI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03112121582. Het bedrijf ROSSI MOTORIDUTTORI bevindt zich op het adres: Industriepark-Drongen 2Q,9031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 205,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ROSSI MOTORIDUTTORI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROSSI MOTORIDUTTORI is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROSSI MOTORIDUTTORI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROSSI MOTORIDUTTORI, openstaande posities, locatie van ROSSI MOTORIDUTTORI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROSSI MOTORIDUTTORI is a company, that was registered 1991 in Gent (Drongen) region, Belgium. Full name of company is ROSSI MOTORIDUTTORI, company assigned to the tax number BE03112121582. The company ROSSI MOTORIDUTTORI is located at the address: Industriepark-Drongen 2Q,9031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 205,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ROSSI MOTORIDUTTORI were not found.
The main activity of ROSSI MOTORIDUTTORI is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROSSI MOTORIDUTTORI is not available. You also can look at reviews of ROSSI MOTORIDUTTORI, open positions, location of ROSSI MOTORIDUTTORI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROSSI MOTORIDUTTORI, Gent (Drongen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROSSI MOTORIDUTTORI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROSSI MOTORIDUTTORI, Gent (Drongen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROSSI MOTORIDUTTORI, employees, financial statistics.