Atelier Van Hoef

Contactgegevens Atelier Van Hoef: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier Van Hoef: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier Van Hoef

Regio (region): Tongeren, 3700 - BE, België

Adres (address): Bilzersteenweg 358, België

Telefoon (phone): 32 12 233927 32 12 233927

Fax (fax): 32 12 233927 32 12 233927

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier Van Hoef: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier Van Hoef"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier Van Hoef"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier Van Hoef, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier Van Hoef. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier Van Hoef, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier Van Hoef. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier Van Hoef
Products information Atelier Van Hoef

BTW identificatienummer (tax): BE07964782714
Ondernemingsnummer: 2479034423
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Atelier Van Hoef zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier Van Hoef
(Get full report from official database of BE for Atelier Van Hoef)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier Van Hoef
Addition kinds of activities for Atelier Van Hoef

2096. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
07210101. Boomgaardboom- en wijnstokdiensten | Orchard tree and vine bracing services
36749911. Stamppunten, vaste toestand | Strain gages, solid state
72990106. Tattoo shop | Tattoo parlor
73891700. Makelaarsdiensten | Brokers' services
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij Atelier Van Hoef: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier Van Hoef: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier Van Hoef. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier Van Hoef. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Student winkelmedewerker woensdag (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Rijmenam zijn we op zoek naar een gemotiveerde student. Dit voor enkel op woensdag. Je takenpakket zal bestaan uit: Rekken aanvullen Bestellingen uitpakken Winkel proper houden

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

Zoek naar antwoorden van Atelier Van Hoef in sociale netwerken
Look for responds of Atelier Van Hoef in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier Van Hoef. Laat een reactie achter voor Atelier Van Hoef. Atelier Van Hoef bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier Van Hoef. Leave a respond for Atelier Van Hoef. Atelier Van Hoef on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier Van Hoef op de google maps. Adres en contacten Atelier Van Hoef
Location of Atelier Van Hoef on the google maps. Address and contacts of Atelier Van Hoef

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier Van Hoef Atelier Van Hoef: DE KRIEBELKUIL | ANTWERPSE VETCENTRALE VADA BVB BVBA | LUCAS GARAGE | HAENEVELD BVBA | New Customservice N.V.

Other related companies as Atelier Van Hoef: DE KRIEBELKUIL | ANTWERPSE VETCENTRALE VADA BVB BVBA | LUCAS GARAGE | HAENEVELD BVBA | New Customservice N.V.

Atelier Van Hoef is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Tongeren, 3700 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier Van Hoef, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07964782714. Het bedrijf Atelier Van Hoef bevindt zich op het adres: Bilzersteenweg 358. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Atelier Van Hoef zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier Van Hoef is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier Van Hoef is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier Van Hoef, openstaande posities, locatie van Atelier Van Hoef op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier Van Hoef is a company, that was registered 2017 in Tongeren, 3700 - BE region, Belgium. Full name of company is Atelier Van Hoef, company assigned to the tax number BE07964782714. The company Atelier Van Hoef is located at the address: Bilzersteenweg 358. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Atelier Van Hoef were not found.
The main activity of Atelier Van Hoef is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier Van Hoef is not available. You also can look at reviews of Atelier Van Hoef, open positions, location of Atelier Van Hoef on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier Van Hoef, Tongeren, 3700 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier Van Hoef, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier Van Hoef, Tongeren, 3700 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier Van Hoef, employees, financial statistics.