ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA

Contactgegevens ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA

Regio (region): Namur (Jambes), België

Adres (address): Avenue Gouverneur Bovesse 32,5100, België

Telefoon (phone): 081 30 09 00 081 30 09 00

Fax (fax): 081 30 04 44 081 30 04 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA
Products information ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE08381713867
Ondernemingsnummer: 8167205810
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA
(Get full report from official database of BE for ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA
Addition kinds of activities for ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA

22210413. Vinyon breedgeweven stoffen | Vinyon broadwoven fabrics
22950302. Matten, gelakt glas | Mats, varnished glass
25110100. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
27910000. zetwerk | Typesetting
35440101. Diamant sterft, metaalbewerking | Diamond dies, metalworking
35850000. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
51719900. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
56990103. Werkkleding | Work clothing

Werken bij ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • Medewerker fastfood restaurant (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving Opleiding in het restaurant om de knepen van het vak te leren kennen Persoonlijke ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden

  • Assemblage medewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar gemotiveerde assemblage medewerker.

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • chauffeur rijbewijs CE ( trekker - oplegger ) (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: VAN RIJCKEGHEM

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE ikv distributie voor Colruyt. Vertrek vanuit Halle of Ghislenghien. Dit kan starten om 04h 's morgens of 19h savonds. U werkt 1 zaterdag op de 2.

Zoek naar antwoorden van ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA in sociale netwerken
Look for responds of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. Laat een reactie achter voor ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. Leave a respond for ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA. ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA op de google maps. Adres en contacten ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA
Location of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA on the google maps. Address and contacts of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: Talbot House VZW | Bonhomme SA | Axioma NV | EDL-BM s.a. | mediterranee-location sc

Other related companies as ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA: Talbot House VZW | Bonhomme SA | Axioma NV | EDL-BM s.a. | mediterranee-location sc

ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Namur (Jambes), België. De volledige naam van het bedrijf is ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08381713867. Het bedrijf ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA bevindt zich op het adres: Avenue Gouverneur Bovesse 32,5100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 255,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, openstaande posities, locatie van ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is a company, that was registered 1991 in Namur (Jambes) region, Belgium. Full name of company is ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, company assigned to the tax number BE08381713867. The company ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is located at the address: Avenue Gouverneur Bovesse 32,5100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 255,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA were not found.
The main activity of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA is not available. You also can look at reviews of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, open positions, location of ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, Namur (Jambes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, Namur (Jambes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSURANCES JENNEKENS & CIE SA, employees, financial statistics.