Argenta-Gunter Decock

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Argenta-Gunter Decock
Private companiesFood and Kindred Products • Argenta-Gunter Decock

Contactgegevens Argenta-Gunter Decock: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Argenta-Gunter Decock: address, phone, fax, email, website, opening hours

Argenta-Gunter Decock

Regio (region): Destelbergen (Heusden), België

Adres (address): Tramstraat 102,9070, België

Telefoon (phone): 09 232 40 11; 0486 51 02 33 09 232 40 11; 0486 51 02 33

Fax (fax): 09 232 40 12 09 232 40 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Argenta-Gunter Decock: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Argenta-Gunter Decock"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Argenta-Gunter Decock"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Argenta-Gunter Decock, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Argenta-Gunter Decock. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Argenta-Gunter Decock, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Argenta-Gunter Decock. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Argenta-Gunter Decock
Products information Argenta-Gunter Decock

BTW identificatienummer (tax): BE05217926025
Ondernemingsnummer: 2148071289
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Argenta-Gunter Decock zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Argenta-Gunter Decock
(Get full report from official database of BE for Argenta-Gunter Decock)

Aanvulling soorten activiteiten voor Argenta-Gunter Decock
Addition kinds of activities for Argenta-Gunter Decock

013400. Ierse aardappelen | Irish potatoes
01190000. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
14990200. Mica mijnbouw | Mica mining
26310305. Verpakkingsbord | Packaging board
28999941. Geweer boren schoonmaakmiddelen | Rifle bore cleaning compounds
36440101. Zekeringdozen, elektrisch | Fuse boxes, electric
82110210. Privé beroeps- / technische school | Private vocational/technical school

Werken bij Argenta-Gunter Decock: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Argenta-Gunter Decock: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Argenta-Gunter Decock. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Argenta-Gunter Decock. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Agilitas Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Winkelmedewerker supermarkt Westmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job kan variëren van kassa tot aanvul tot bakkerij tot groenten en fruitafdeling. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: rekken aanvullen in de winkel kwaliteitscontrole van producten klanten bedienen kassawerk

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 3D-ICT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

  • iStorm - SOA Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

Zoek naar antwoorden van Argenta-Gunter Decock in sociale netwerken
Look for responds of Argenta-Gunter Decock in social networks

Lees alle opmerkingen voor Argenta-Gunter Decock. Laat een reactie achter voor Argenta-Gunter Decock. Argenta-Gunter Decock bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Argenta-Gunter Decock. Leave a respond for Argenta-Gunter Decock. Argenta-Gunter Decock on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Argenta-Gunter Decock op de google maps. Adres en contacten Argenta-Gunter Decock
Location of Argenta-Gunter Decock on the google maps. Address and contacts of Argenta-Gunter Decock

Andere gerelateerde bedrijven als come Argenta-Gunter Decock Argenta-Gunter Decock: A.A.C.T. BVBA | FUGER-BUR D'ASSURANCES SA | IMPF B.V.B.A. | C & M | Ooms, Hans

Other related companies as Argenta-Gunter Decock: A.A.C.T. BVBA | FUGER-BUR D'ASSURANCES SA | IMPF B.V.B.A. | C & M | Ooms, Hans

Argenta-Gunter Decock is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Destelbergen (Heusden), België. De volledige naam van het bedrijf is Argenta-Gunter Decock, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05217926025. Het bedrijf Argenta-Gunter Decock bevindt zich op het adres: Tramstraat 102,9070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 268,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Argenta-Gunter Decock zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Argenta-Gunter Decock is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Argenta-Gunter Decock is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Argenta-Gunter Decock, openstaande posities, locatie van Argenta-Gunter Decock op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Argenta-Gunter Decock is a company, that was registered 1994 in Destelbergen (Heusden) region, Belgium. Full name of company is Argenta-Gunter Decock, company assigned to the tax number BE05217926025. The company Argenta-Gunter Decock is located at the address: Tramstraat 102,9070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 268,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Argenta-Gunter Decock were not found.
The main activity of Argenta-Gunter Decock is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Argenta-Gunter Decock is not available. You also can look at reviews of Argenta-Gunter Decock, open positions, location of Argenta-Gunter Decock on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Argenta-Gunter Decock, Destelbergen (Heusden): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Argenta-Gunter Decock, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Argenta-Gunter Decock, Destelbergen (Heusden): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Argenta-Gunter Decock, employees, financial statistics.