Applicorp bvba

Particuliere bedrijvenBosbouw • Applicorp bvba
Private companiesForestry • Applicorp bvba

Contactgegevens Applicorp bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Applicorp bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Applicorp bvba

Regio (region): Torhout, 8820 - BE, België

Adres (address): roeselaarseweg 48 a, België

Telefoon (phone): 32.51.726534 32.51.726534

Fax (fax): 32.51.726535 32.51.726535

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Applicorp bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Applicorp bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Applicorp bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Applicorp bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Applicorp bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Applicorp bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Applicorp bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Applicorp bvba
Products information Applicorp bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04411254882
Ondernemingsnummer: 9338348388
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Applicorp bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Applicorp bvba
(Get full report from official database of BE for Applicorp bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Applicorp bvba
Addition kinds of activities for Applicorp bvba

20110400. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
34210103. Mesbladen en blanks | Knife blades and blanks
36710216. Buizen voor het werken boven het röntgen spectrum | Tubes for operating above the x-ray spectrum
79991116. Duik instructie voor duiken en duiken | Scuba and skin diving instruction
83220304. Noodschuilplaatsen | Emergency shelters

Werken bij Applicorp bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Applicorp bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Applicorp bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Applicorp bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckervaring (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een magazijnier met heftruckervaring.

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • KRAANMACHINIST / SPOORARBEIDER (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent flexibel en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs C of CE. Ervaring met vrachtwagen met kraanarm is een pluspunt. Ervaring in rijden met kraan (opzetten kraan op oplegger) is een pluspunt. In het bezit van een VCA-attest is een pluspunt.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Applicorp bvba in sociale netwerken
Look for responds of Applicorp bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Applicorp bvba. Laat een reactie achter voor Applicorp bvba. Applicorp bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Applicorp bvba. Leave a respond for Applicorp bvba. Applicorp bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Applicorp bvba op de google maps. Adres en contacten Applicorp bvba
Location of Applicorp bvba on the google maps. Address and contacts of Applicorp bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Applicorp bvba Applicorp bvba: Brouwers NV | Hubert G | Verheyen Ludo | Philippe Deguite | TETRASOFT

Other related companies as Applicorp bvba: Brouwers NV | Hubert G | Verheyen Ludo | Philippe Deguite | TETRASOFT

Applicorp bvba is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Torhout, 8820 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Applicorp bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04411254882. Het bedrijf Applicorp bvba bevindt zich op het adres: roeselaarseweg 48 a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Applicorp bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Applicorp bvba is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Applicorp bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Applicorp bvba, openstaande posities, locatie van Applicorp bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Applicorp bvba is a company, that was registered 2004 in Torhout, 8820 - BE region, Belgium. Full name of company is Applicorp bvba, company assigned to the tax number BE04411254882. The company Applicorp bvba is located at the address: roeselaarseweg 48 a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Applicorp bvba were not found.
The main activity of Applicorp bvba is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Applicorp bvba is not available. You also can look at reviews of Applicorp bvba, open positions, location of Applicorp bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Applicorp bvba, Torhout, 8820 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Applicorp bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Applicorp bvba, Torhout, 8820 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Applicorp bvba, employees, financial statistics.