AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX

Contactgegevens AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX

Regio (region): Verviers, België

Adres (address): Rue Spintay 45,4800, België

Telefoon (phone): +32 (10) 229-77-24 +32 (10) 229-77-24

Fax (fax): 087 33 55 33 087 33 55 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX
Products information AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX

BTW identificatienummer (tax): BE06978759765
Ondernemingsnummer: 1750091552
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX
(Get full report from official database of BE for AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX
Addition kinds of activities for AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX

6321. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
7819. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
01719908. Framboos boerderij | Raspberry farm
35799913. Stemmachines | Voting machines
38510104. Lensslijpen, behalve voorschrift: oogheelkundig | Lens grinding, except prescription: ophthalmic
39539902. Irons, markering of branding | Irons, marking or branding
50459900. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores

Werken bij AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • Operator carwash met weekendwerk (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goed draaiende carwash in Beveren zoeken we een operator met technisch inzicht. Je zal in een 38-uren werkweek terechtkomen met weekendwerk (zaterdag/zondag). Je zal instaan voor zowel administratieve als technische taken omvattende : • Onthaal klanten • Kassasysteem beheren • Administratieve taken • Bedienen machine • Technisch onderhoud • Onderhoud in het algemeen

  • Productieoperator stansmachine - grafische sector (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job in de grafische sector? Ben je een handige Harry/ Harriette? Sleutel je graag aan machines? Dan ben jij de operator die wij zoeken! Je wordt tewerkgesteld als stansoperator (2 ploegen) in een kartonverwerkend bedrijf in regio Lichtervelde. Als operator bent verantwoordelijk voor het functioneren van de stansmachine. Dit is de machine die de vorm van dozen prikt uit vellen karton.Wat houdt dit precies in? Je zorgt voor aanvoer van grondstoffen (o.a. vellen karton) aan de machine. Je zorgt voor een continuë doorstroom aan de machine. Je probeert defecten aan de machine op te lossen. Bij complexe problemen schakel je de hulp in van een technieker. Je helpt mee met het ombouwen van de machine bij productwissels.

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • tuinarbeider (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Brecht zijn wij op zoek naar een ervaren tuinarbeider. (M/V) Je staat in voor het uitvoeren van totaalprojecten:  aanleg van complete tuinen,  plaatsen van verhardingen,  uitzetten van niveaus,  planlezen,  uitvoeren van kleine grondwerken met minigraver,  (zwem)vijverbouw,  aanplantingswerken...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio MECHELEN/ANTWERPEN) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: M2018.

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

Zoek naar antwoorden van AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX in sociale netwerken
Look for responds of AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX. Laat een reactie achter voor AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX. AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX. Leave a respond for AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX. AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX op de google maps. Adres en contacten AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX
Location of AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX on the google maps. Address and contacts of AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX: ETS LIBOTTE SPRL | Sadechaf UV | Indu-rack S.P.R.L. | BIAP | Dominique Noblet

Other related companies as AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX: ETS LIBOTTE SPRL | Sadechaf UV | Indu-rack S.P.R.L. | BIAP | Dominique Noblet

AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Verviers, België. De volledige naam van het bedrijf is AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06978759765. Het bedrijf AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX bevindt zich op het adres: Rue Spintay 45,4800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 461,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX, openstaande posities, locatie van AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX is a company, that was registered 2010 in Verviers region, Belgium. Full name of company is AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX, company assigned to the tax number BE06978759765. The company AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX is located at the address: Rue Spintay 45,4800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 461,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX were not found.
The main activity of AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX is not available. You also can look at reviews of AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX, open positions, location of AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX, Verviers: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX, Verviers: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGF/BELGIUM BANK-MR LECLOUX, employees, financial statistics.