Aouadi Fakhreddine

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Aouadi Fakhreddine
Private companiesFurniture and Fixtures • Aouadi Fakhreddine

Contactgegevens Aouadi Fakhreddine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aouadi Fakhreddine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aouadi Fakhreddine

Regio (region): Brussels 1050 - BE, België

Adres (address): 29A rue du sceptre, België

Telefoon (phone): +3226481022 +3226481022

Fax (fax): +32 (50) 322-12-12 +32 (50) 322-12-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aouadi Fakhreddine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aouadi Fakhreddine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aouadi Fakhreddine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aouadi Fakhreddine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aouadi Fakhreddine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aouadi Fakhreddine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aouadi Fakhreddine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aouadi Fakhreddine
Products information Aouadi Fakhreddine

BTW identificatienummer (tax): BE04113525390
Ondernemingsnummer: 4861419677
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aouadi Fakhreddine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aouadi Fakhreddine
(Get full report from official database of BE for Aouadi Fakhreddine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aouadi Fakhreddine
Addition kinds of activities for Aouadi Fakhreddine

01759901. appelboomgaard | Apple orchard
26210605. Wenskaart papier | Greeting card paper
28920210. Hmx, hbx | Hmx, hbx
50630403. Verlichtingsinrichtingen, commercieel en industrieel | Lighting fixtures, commercial and industrial
73890411. Textielontwerpers | Textile designers

Werken bij Aouadi Fakhreddine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aouadi Fakhreddine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aouadi Fakhreddine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aouadi Fakhreddine. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR CHEMISCHE SECTOR - VASTE LATE PLOEG (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de chemiesector, zijn we op zoek naar een operator staalname. Samen met een team van 3 à 4 collega's sta je in voor de staalname en analyse. Je staat in voor: Afnemen van stalen  Uitvoeren van basisanalyses op deze stalen Registratie en communicatie van het resultaat aan de shiftleader Je werkt in de vaste late ploeg (14 -22u) Indien nodig werk je soms in de vroege of dag ploeg. Opstart september tot begin december. Duur: 4 maand met kans op verlenging

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DRIVOLUTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

  • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

Zoek naar antwoorden van Aouadi Fakhreddine in sociale netwerken
Look for responds of Aouadi Fakhreddine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aouadi Fakhreddine. Laat een reactie achter voor Aouadi Fakhreddine. Aouadi Fakhreddine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aouadi Fakhreddine. Leave a respond for Aouadi Fakhreddine. Aouadi Fakhreddine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aouadi Fakhreddine op de google maps. Adres en contacten Aouadi Fakhreddine
Location of Aouadi Fakhreddine on the google maps. Address and contacts of Aouadi Fakhreddine

Andere gerelateerde bedrijven als come Aouadi Fakhreddine Aouadi Fakhreddine: Tirions H | Doome Toitures SA | CARLO GERARD & CIE SA | Eta-Com B N.V. | 30 Avenue Du Bois-La-Haut

Other related companies as Aouadi Fakhreddine: Tirions H | Doome Toitures SA | CARLO GERARD & CIE SA | Eta-Com B N.V. | 30 Avenue Du Bois-La-Haut

Aouadi Fakhreddine is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussels 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Aouadi Fakhreddine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04113525390. Het bedrijf Aouadi Fakhreddine bevindt zich op het adres: 29A rue du sceptre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 531,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aouadi Fakhreddine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aouadi Fakhreddine is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aouadi Fakhreddine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aouadi Fakhreddine, openstaande posities, locatie van Aouadi Fakhreddine op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aouadi Fakhreddine is a company, that was registered 2008 in Brussels 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is Aouadi Fakhreddine, company assigned to the tax number BE04113525390. The company Aouadi Fakhreddine is located at the address: 29A rue du sceptre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 531,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aouadi Fakhreddine were not found.
The main activity of Aouadi Fakhreddine is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aouadi Fakhreddine is not available. You also can look at reviews of Aouadi Fakhreddine, open positions, location of Aouadi Fakhreddine on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aouadi Fakhreddine, Brussels 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aouadi Fakhreddine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aouadi Fakhreddine, Brussels 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aouadi Fakhreddine, employees, financial statistics.