AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE
Private companiesAgricultural Production - Crops • AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE

Contactgegevens AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Lakensestraat 35,1000, België

Telefoon (phone): +32 (87) 808-31-86 +32 (87) 808-31-86

Fax (fax): +32 (69) 928-70-53 +32 (69) 928-70-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE
Products information AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE

BTW identificatienummer (tax): BE06836761474
Ondernemingsnummer: 3791076660
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE
(Get full report from official database of BE for AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE
Addition kinds of activities for AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE

543199. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
09130100. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
20119905. Paardvlees, voor menselijke consumptie: op de plaats geslacht | Horse meat, for human consumption: slaughtered on site
20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
37699900. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
38120501. Stuurstationsystemen en -apparatuur | Missile guidance systems and equipment
73590502. Verhuur van elektronische apparatuur, met uitzondering van computers | Electronic equipment rental, except computers

Werken bij AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

  • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

  • Zaal- en keukenmedewerkers - flexijob (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

Zoek naar antwoorden van AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE in sociale netwerken
Look for responds of AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE. Laat een reactie achter voor AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE. AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE. Leave a respond for AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE. AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE op de google maps. Adres en contacten AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE
Location of AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE on the google maps. Address and contacts of AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE

Andere gerelateerde bedrijven als come AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE: Lemmens België NV | RECEPTEL | Baltus Marc SA | Gadus NV | Decomo S.A.

Other related companies as AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE: Lemmens België NV | RECEPTEL | Baltus Marc SA | Gadus NV | Decomo S.A.

AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06836761474. Het bedrijf AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE bevindt zich op het adres: Lakensestraat 35,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE, openstaande posities, locatie van AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE is a company, that was registered 2001 in Brussel region, Belgium. Full name of company is AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE, company assigned to the tax number BE06836761474. The company AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE is located at the address: Lakensestraat 35,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 277,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE were not found.
The main activity of AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE is not available. You also can look at reviews of AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE, open positions, location of AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGF BELGIUM KOSTENGROEP/WARD BUYSE, employees, financial statistics.