Antwerpse Waterwerken

Contactgegevens Antwerpse Waterwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerpse Waterwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerpse Waterwerken

Regio (region): Antwerpen 2018 - BE, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 64, België

Telefoon (phone): +32 9 235 82 82 +32 9 235 82 82

Fax (fax): +32 (4) 527-71-90 +32 (4) 527-71-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerpse Waterwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerpse Waterwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerpse Waterwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerpse Waterwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerpse Waterwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerpse Waterwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerpse Waterwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerpse Waterwerken
Products information Antwerpse Waterwerken

BTW identificatienummer (tax): BE01339477539
Ondernemingsnummer: 3963836669
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 264,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Antwerpse Waterwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerpse Waterwerken
(Get full report from official database of BE for Antwerpse Waterwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerpse Waterwerken
Addition kinds of activities for Antwerpse Waterwerken

01110000. Tarwe | Wheat
17619901. Architectonisch plaatwerk | Architectural sheet metal work
33419909. Magnesium smelten en raffineren (secundair) | Magnesium smelting and refining (secondary)
35890202. Tapijt veegmachines, behalve huishoudelijke elektrische vacuüm veegmachines | Carpet sweepers, except household electric vacuum sweepers
36340109. Verwarmers, tape | Heaters, tape

Werken bij Antwerpse Waterwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerpse Waterwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerpse Waterwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerpse Waterwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhelden Lissewege - Dudzele gezocht! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Lissewege - Dudzele - Brugge (Koolkerke) Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • docent gezonde voeding / beweging (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar lesgevers in health. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

Zoek naar antwoorden van Antwerpse Waterwerken in sociale netwerken
Look for responds of Antwerpse Waterwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerpse Waterwerken. Laat een reactie achter voor Antwerpse Waterwerken. Antwerpse Waterwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerpse Waterwerken. Leave a respond for Antwerpse Waterwerken. Antwerpse Waterwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerpse Waterwerken op de google maps. Adres en contacten Antwerpse Waterwerken
Location of Antwerpse Waterwerken on the google maps. Address and contacts of Antwerpse Waterwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerpse Waterwerken Antwerpse Waterwerken: Fred's Bike | Gosin & Fils SPRL | Arnaud's Liftservice | Ragoform N.V. | NSGS

Other related companies as Antwerpse Waterwerken: Fred's Bike | Gosin & Fils SPRL | Arnaud's Liftservice | Ragoform N.V. | NSGS

Antwerpse Waterwerken is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Antwerpen 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerpse Waterwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01339477539. Het bedrijf Antwerpse Waterwerken bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 64. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 264,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Antwerpse Waterwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antwerpse Waterwerken is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerpse Waterwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerpse Waterwerken, openstaande posities, locatie van Antwerpse Waterwerken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antwerpse Waterwerken is a company, that was registered 1995 in Antwerpen 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is Antwerpse Waterwerken, company assigned to the tax number BE01339477539. The company Antwerpse Waterwerken is located at the address: Mechelsesteenweg 64. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 264,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Antwerpse Waterwerken were not found.
The main activity of Antwerpse Waterwerken is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerpse Waterwerken is not available. You also can look at reviews of Antwerpse Waterwerken, open positions, location of Antwerpse Waterwerken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerpse Waterwerken, Antwerpen 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerpse Waterwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerpse Waterwerken, Antwerpen 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerpse Waterwerken, employees, financial statistics.