Antwerpen Regional Call Center

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Antwerpen Regional Call Center
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Antwerpen Regional Call Center

Contactgegevens Antwerpen Regional Call Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerpen Regional Call Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerpen Regional Call Center

Regio (region): Antwerpen, 2140 - BE, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 186, België

Telefoon (phone): 32.3.2171313 32.3.2171313

Fax (fax): 32.3.2171317 32.3.2171317

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerpen Regional Call Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerpen Regional Call Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerpen Regional Call Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerpen Regional Call Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerpen Regional Call Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerpen Regional Call Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerpen Regional Call Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerpen Regional Call Center
Products information Antwerpen Regional Call Center

BTW identificatienummer (tax): BE05016601562
Ondernemingsnummer: 2134613037
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Antwerpen Regional Call Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerpen Regional Call Center
(Get full report from official database of BE for Antwerpen Regional Call Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerpen Regional Call Center
Addition kinds of activities for Antwerpen Regional Call Center

3082. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
3545. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
14119911. Verde 'antiek, dimensie-steengroeven | Verde' antique, dimension-quarrying
34420302. Schermen, raam, metaal | Screens, window, metal
34469902. Steigers, mobiel of stationair: metaal | Scaffolds, mobile or stationary: metal
39490905. Snaren, tennisracket | Strings, tennis racket

Werken bij Antwerpen Regional Call Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerpen Regional Call Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerpen Regional Call Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerpen Regional Call Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van Antwerpen Regional Call Center in sociale netwerken
Look for responds of Antwerpen Regional Call Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerpen Regional Call Center. Laat een reactie achter voor Antwerpen Regional Call Center. Antwerpen Regional Call Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerpen Regional Call Center. Leave a respond for Antwerpen Regional Call Center. Antwerpen Regional Call Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerpen Regional Call Center op de google maps. Adres en contacten Antwerpen Regional Call Center
Location of Antwerpen Regional Call Center on the google maps. Address and contacts of Antwerpen Regional Call Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerpen Regional Call Center Antwerpen Regional Call Center: De Sutter Containerdienst BVBA | Verinko B.V.B.A. | JAN WALRAVENS | Sodeva Consulting cvba | studiant vzw

Other related companies as Antwerpen Regional Call Center: De Sutter Containerdienst BVBA | Verinko B.V.B.A. | JAN WALRAVENS | Sodeva Consulting cvba | studiant vzw

Antwerpen Regional Call Center is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Antwerpen, 2140 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerpen Regional Call Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05016601562. Het bedrijf Antwerpen Regional Call Center bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 186. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 546,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Antwerpen Regional Call Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antwerpen Regional Call Center is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerpen Regional Call Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerpen Regional Call Center, openstaande posities, locatie van Antwerpen Regional Call Center op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antwerpen Regional Call Center is a company, that was registered 2013 in Antwerpen, 2140 - BE region, Belgium. Full name of company is Antwerpen Regional Call Center, company assigned to the tax number BE05016601562. The company Antwerpen Regional Call Center is located at the address: Turnhoutsebaan 186. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 546,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Antwerpen Regional Call Center were not found.
The main activity of Antwerpen Regional Call Center is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerpen Regional Call Center is not available. You also can look at reviews of Antwerpen Regional Call Center, open positions, location of Antwerpen Regional Call Center on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerpen Regional Call Center, Antwerpen, 2140 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerpen Regional Call Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerpen Regional Call Center, Antwerpen, 2140 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerpen Regional Call Center, employees, financial statistics.