Antverpia Liberty

Contactgegevens Antverpia Liberty: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antverpia Liberty: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antverpia Liberty

Regio (region): Viersel, ANT 2240 - BE, België

Adres (address): Herentalsebaaan 170, België

Telefoon (phone): 32 3 484 42 38 32 3 484 42 38

Fax (fax): 32 3 309 93 79 32 3 309 93 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antverpia Liberty: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antverpia Liberty"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antverpia Liberty"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antverpia Liberty, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antverpia Liberty. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antverpia Liberty, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antverpia Liberty. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antverpia Liberty
Products information Antverpia Liberty

BTW identificatienummer (tax): BE02619659423
Ondernemingsnummer: 1004394531
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Antverpia Liberty zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antverpia Liberty
(Get full report from official database of BE for Antverpia Liberty)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antverpia Liberty
Addition kinds of activities for Antverpia Liberty

2631. Papierfabrieken | Paperboard mills
07230304. Groentetrogendiensten | Vegetable drying services
12319902. Herstel van antraciet van culm banken | Recovery of anthracite from culm banks
26780301. Papeteries: gemaakt van aangekochte materialen | Papeteries: made from purchased materials
30690901. Erasers: rubber, of rubber en schuur gecombineerd | Erasers: rubber, or rubber and abrasive combined
35449901. Forms (matrijzen), voor gieterij en kunststof machines | Forms (molds), for foundry and plastics working machinery
38450109. Electroencephalographs | Electroencephalographs
50510203. Gietijzeren pijp | Cast iron pipe
80490501. Mondhygienist | Dental hygienist

Werken bij Antverpia Liberty: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antverpia Liberty: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antverpia Liberty. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antverpia Liberty. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair installateur - Dienst na verkoop (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Koekelare zijn wij op zoek naar een technieker dienst na verkoop.

  • Betonarbeider (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ...

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van Antverpia Liberty in sociale netwerken
Look for responds of Antverpia Liberty in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antverpia Liberty. Laat een reactie achter voor Antverpia Liberty. Antverpia Liberty bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antverpia Liberty. Leave a respond for Antverpia Liberty. Antverpia Liberty on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antverpia Liberty op de google maps. Adres en contacten Antverpia Liberty
Location of Antverpia Liberty on the google maps. Address and contacts of Antverpia Liberty

Andere gerelateerde bedrijven als come Antverpia Liberty Antverpia Liberty: Arijs Drukkerij | Facom BVBA | C.I.A. SA | Office Services SA | Automotive and Industrial Supply Co SA-NV

Other related companies as Antverpia Liberty: Arijs Drukkerij | Facom BVBA | C.I.A. SA | Office Services SA | Automotive and Industrial Supply Co SA-NV

Antverpia Liberty is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Viersel, ANT 2240 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Antverpia Liberty, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02619659423. Het bedrijf Antverpia Liberty bevindt zich op het adres: Herentalsebaaan 170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 267,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Antverpia Liberty zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antverpia Liberty is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antverpia Liberty is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antverpia Liberty, openstaande posities, locatie van Antverpia Liberty op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antverpia Liberty is a company, that was registered 2004 in Viersel, ANT 2240 - BE region, Belgium. Full name of company is Antverpia Liberty, company assigned to the tax number BE02619659423. The company Antverpia Liberty is located at the address: Herentalsebaaan 170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 267,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Antverpia Liberty were not found.
The main activity of Antverpia Liberty is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Antverpia Liberty is not available. You also can look at reviews of Antverpia Liberty, open positions, location of Antverpia Liberty on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antverpia Liberty, Viersel, ANT 2240 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antverpia Liberty, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antverpia Liberty, Viersel, ANT 2240 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antverpia Liberty, employees, financial statistics.