Antonius Van De Mosselaar,

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Antonius Van De Mosselaar,
Private companiesPrimary Metal Industries • Antonius Van De Mosselaar,

Contactgegevens Antonius Van De Mosselaar,: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antonius Van De Mosselaar,: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antonius Van De Mosselaar,

Regio (region): 2320 Hoogstraten - BE BE, België

Adres (address): Elsbroeken 21, België

Telefoon (phone): +32 33147325 +32 33147325

Fax (fax): +32 33141678 +32 33141678

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antonius Van De Mosselaar,: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antonius Van De Mosselaar,"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antonius Van De Mosselaar,"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antonius Van De Mosselaar,, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antonius Van De Mosselaar,. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antonius Van De Mosselaar,, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antonius Van De Mosselaar,. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antonius Van De Mosselaar,
Products information Antonius Van De Mosselaar,

BTW identificatienummer (tax): BE08379516601
Ondernemingsnummer: 1757781982
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Antonius Van De Mosselaar, zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antonius Van De Mosselaar,
(Get full report from official database of BE for Antonius Van De Mosselaar,)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antonius Van De Mosselaar,
Addition kinds of activities for Antonius Van De Mosselaar,

35590601. Kilnen, cement | Kilns, cement
35790300. Papierverwerkende machines | Paper handling machines
50440206. Mimeograph machines | Mimeograph machines
50460200. Coin-operated apparatuur | Coin-operated equipment
50640302. Ontvochtigers, draagbaar | Dehumidifiers, portable

Werken bij Antonius Van De Mosselaar,: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antonius Van De Mosselaar,: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antonius Van De Mosselaar,. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antonius Van De Mosselaar,. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp - Regio Meeuwen /Ellikom (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van Antonius Van De Mosselaar, in sociale netwerken
Look for responds of Antonius Van De Mosselaar, in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antonius Van De Mosselaar,. Laat een reactie achter voor Antonius Van De Mosselaar,. Antonius Van De Mosselaar, bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antonius Van De Mosselaar,. Leave a respond for Antonius Van De Mosselaar,. Antonius Van De Mosselaar, on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antonius Van De Mosselaar, op de google maps. Adres en contacten Antonius Van De Mosselaar,
Location of Antonius Van De Mosselaar, on the google maps. Address and contacts of Antonius Van De Mosselaar,

Andere gerelateerde bedrijven als come Antonius Van De Mosselaar, Antonius Van De Mosselaar,: T.I.M.M. SPRL | Cartuyvels BVBA | Decomet N.V. | Springpress B.V.B.A. | Le Fruit de la Passion

Other related companies as Antonius Van De Mosselaar,: T.I.M.M. SPRL | Cartuyvels BVBA | Decomet N.V. | Springpress B.V.B.A. | Le Fruit de la Passion

Antonius Van De Mosselaar, is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio 2320 Hoogstraten - BE BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Antonius Van De Mosselaar,, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08379516601. Het bedrijf Antonius Van De Mosselaar, bevindt zich op het adres: Elsbroeken 21. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Antonius Van De Mosselaar, zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antonius Van De Mosselaar, is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antonius Van De Mosselaar, is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antonius Van De Mosselaar,, openstaande posities, locatie van Antonius Van De Mosselaar, op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antonius Van De Mosselaar, is a company, that was registered 1994 in 2320 Hoogstraten - BE BE region, Belgium. Full name of company is Antonius Van De Mosselaar,, company assigned to the tax number BE08379516601. The company Antonius Van De Mosselaar, is located at the address: Elsbroeken 21. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Antonius Van De Mosselaar, were not found.
The main activity of Antonius Van De Mosselaar, is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Antonius Van De Mosselaar, is not available. You also can look at reviews of Antonius Van De Mosselaar,, open positions, location of Antonius Van De Mosselaar, on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antonius Van De Mosselaar,, 2320 Hoogstraten - BE BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antonius Van De Mosselaar,, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antonius Van De Mosselaar,, 2320 Hoogstraten - BE BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antonius Van De Mosselaar,, employees, financial statistics.