Antonios Kossyvakis

Contactgegevens Antonios Kossyvakis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antonios Kossyvakis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antonios Kossyvakis

Regio (region): Etterbeek, 1040 - BE, België

Adres (address): Bd Saint-Michel 105, België

Telefoon (phone): 027327008 022849935 027327008 022849935

Fax (fax): +32 (13) 679-81-85 +32 (13) 679-81-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antonios Kossyvakis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antonios Kossyvakis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antonios Kossyvakis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antonios Kossyvakis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antonios Kossyvakis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antonios Kossyvakis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antonios Kossyvakis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antonios Kossyvakis
Products information Antonios Kossyvakis

BTW identificatienummer (tax): BE07671997070
Ondernemingsnummer: 7923309326
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Antonios Kossyvakis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antonios Kossyvakis
(Get full report from official database of BE for Antonios Kossyvakis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antonios Kossyvakis
Addition kinds of activities for Antonios Kossyvakis

4941. Water voorraad | Water supply
20760000. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
32920302. Ketelbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Boiler covering (heat insulating material), except felt
35230111. Hulling machines, landbouw | Hulling machinery, agricultural
53999903. Land algemene winkels | Country general stores
80599902. Huisartszorg | Domiciliary care
87349901. Assaying service | Assaying service

Werken bij Antonios Kossyvakis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antonios Kossyvakis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antonios Kossyvakis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antonios Kossyvakis. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Engineer Packaging (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Antonios Kossyvakis in sociale netwerken
Look for responds of Antonios Kossyvakis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antonios Kossyvakis. Laat een reactie achter voor Antonios Kossyvakis. Antonios Kossyvakis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antonios Kossyvakis. Leave a respond for Antonios Kossyvakis. Antonios Kossyvakis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antonios Kossyvakis op de google maps. Adres en contacten Antonios Kossyvakis
Location of Antonios Kossyvakis on the google maps. Address and contacts of Antonios Kossyvakis

Andere gerelateerde bedrijven als come Antonios Kossyvakis Antonios Kossyvakis: DP Technique SPRL | MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV | Bevernaegie & Zn | Ghent University | PHARMACIE DISCRY SA

Other related companies as Antonios Kossyvakis: DP Technique SPRL | MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV | Bevernaegie & Zn | Ghent University | PHARMACIE DISCRY SA

Antonios Kossyvakis is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Etterbeek, 1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Antonios Kossyvakis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07671997070. Het bedrijf Antonios Kossyvakis bevindt zich op het adres: Bd Saint-Michel 105. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Antonios Kossyvakis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antonios Kossyvakis is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antonios Kossyvakis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antonios Kossyvakis, openstaande posities, locatie van Antonios Kossyvakis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antonios Kossyvakis is a company, that was registered 2014 in Etterbeek, 1040 - BE region, Belgium. Full name of company is Antonios Kossyvakis, company assigned to the tax number BE07671997070. The company Antonios Kossyvakis is located at the address: Bd Saint-Michel 105. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Antonios Kossyvakis were not found.
The main activity of Antonios Kossyvakis is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Antonios Kossyvakis is not available. You also can look at reviews of Antonios Kossyvakis, open positions, location of Antonios Kossyvakis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antonios Kossyvakis, Etterbeek, 1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antonios Kossyvakis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antonios Kossyvakis, Etterbeek, 1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antonios Kossyvakis, employees, financial statistics.