Antiek Claes-Gielen

Contactgegevens Antiek Claes-Gielen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antiek Claes-Gielen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antiek Claes-Gielen

Regio (region): Tongeren, Limburg 3700 - BE, België

Adres (address): Luikersteenweg 96/102, België

Telefoon (phone): 32-12-236382 32-12-236382

Fax (fax): +32 (53) 141-77-48 +32 (53) 141-77-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antiek Claes-Gielen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antiek Claes-Gielen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antiek Claes-Gielen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antiek Claes-Gielen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antiek Claes-Gielen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antiek Claes-Gielen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antiek Claes-Gielen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antiek Claes-Gielen
Products information Antiek Claes-Gielen

BTW identificatienummer (tax): BE01148315429
Ondernemingsnummer: 4343963623
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Antiek Claes-Gielen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antiek Claes-Gielen
(Get full report from official database of BE for Antiek Claes-Gielen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antiek Claes-Gielen
Addition kinds of activities for Antiek Claes-Gielen

333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
414100. Lokale bus charter service | Local bus charter service
02730201. Schaaldierenboerderij | Crustacean farm
32950204. Desiccants, klei: geactiveerd | Desiccants, clay: activated
51910104. insecticiden | Insecticides
52310300. Muurbedekkingen | Wallcoverings
82110103. Katholieke junior middelbare school | Catholic junior high school

Werken bij Antiek Claes-Gielen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antiek Claes-Gielen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antiek Claes-Gielen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antiek Claes-Gielen. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

  • Financieel medewerker binnen een hecht team (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in verhuur, verkoop en industriële projecten rond verluchting, verlichting, stroomvoorziening en lasprojecten, zijn we op zoek naar een administratief bediende/debiteurenbeheerder voor op de financiële afdeling. In deze functie gebruik jij jouw ervaring in facturatie/ debiteuren/ creditcontrole voor financieel ondersteunende taken. Je werkt hierbij nauw samen met twee ervaren boekhouders, waarbij jij je vooral richt op volgende zaken: - opmaken facturen conform de vereisten van klanten - debiteurenbeheer: het opvolgen van niet betaalde facturen door klanten - Dubieuze facturen opvolgen - beheren - uitgaande creditnota's - credit controlling potentiële klanten: screenen van nieuwe klanten op solvabiliteit - opmaken van lijsten/tabellen in Excel (opleiding mogelijk) Kortom een financieel administratief ondersteunende functie in een klein, stabiel team.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

Zoek naar antwoorden van Antiek Claes-Gielen in sociale netwerken
Look for responds of Antiek Claes-Gielen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antiek Claes-Gielen. Laat een reactie achter voor Antiek Claes-Gielen. Antiek Claes-Gielen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antiek Claes-Gielen. Leave a respond for Antiek Claes-Gielen. Antiek Claes-Gielen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antiek Claes-Gielen op de google maps. Adres en contacten Antiek Claes-Gielen
Location of Antiek Claes-Gielen on the google maps. Address and contacts of Antiek Claes-Gielen

Andere gerelateerde bedrijven als come Antiek Claes-Gielen Antiek Claes-Gielen: Faron Gilles | Witdoeckt NV | EDComputers | Maroquinerie Delvaux N.V. | Curans Consulting N.V.

Other related companies as Antiek Claes-Gielen: Faron Gilles | Witdoeckt NV | EDComputers | Maroquinerie Delvaux N.V. | Curans Consulting N.V.

Antiek Claes-Gielen is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Tongeren, Limburg 3700 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Antiek Claes-Gielen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01148315429. Het bedrijf Antiek Claes-Gielen bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 96/102. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 325,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Antiek Claes-Gielen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antiek Claes-Gielen is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antiek Claes-Gielen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antiek Claes-Gielen, openstaande posities, locatie van Antiek Claes-Gielen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antiek Claes-Gielen is a company, that was registered 1997 in Tongeren, Limburg 3700 - BE region, Belgium. Full name of company is Antiek Claes-Gielen, company assigned to the tax number BE01148315429. The company Antiek Claes-Gielen is located at the address: Luikersteenweg 96/102. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 325,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Antiek Claes-Gielen were not found.
The main activity of Antiek Claes-Gielen is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Antiek Claes-Gielen is not available. You also can look at reviews of Antiek Claes-Gielen, open positions, location of Antiek Claes-Gielen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antiek Claes-Gielen, Tongeren, Limburg 3700 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antiek Claes-Gielen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antiek Claes-Gielen, Tongeren, Limburg 3700 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antiek Claes-Gielen, employees, financial statistics.