Anthuenis, Thomas

Contactgegevens Anthuenis, Thomas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anthuenis, Thomas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anthuenis, Thomas

Regio (region): Zottegem NA 9620 - BE, België

Adres (address): Van Aelbrouckstraat 16/5, België

Telefoon (phone): +32476856291 +32476856291

Fax (fax): +32 (63) 196-98-19 +32 (63) 196-98-19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anthuenis, Thomas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anthuenis, Thomas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anthuenis, Thomas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anthuenis, Thomas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anthuenis, Thomas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anthuenis, Thomas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anthuenis, Thomas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anthuenis, Thomas
Products information Anthuenis, Thomas

BTW identificatienummer (tax): BE06387145996
Ondernemingsnummer: 8512725830
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Anthuenis, Thomas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anthuenis, Thomas
(Get full report from official database of BE for Anthuenis, Thomas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anthuenis, Thomas
Addition kinds of activities for Anthuenis, Thomas

07839902. Verwijderingsdiensten, struik en boom | Removal services, bush and tree
32610000. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
35419907. Keysetting machines | Keysetting machines
36999913. Waveguide drukapparatuur | Waveguide pressurization equipment
51369902. Truien, mannen en jongens ' | Sweaters, men's and boys'

Werken bij Anthuenis, Thomas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anthuenis, Thomas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anthuenis, Thomas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anthuenis, Thomas. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Anthuenis, Thomas in sociale netwerken
Look for responds of Anthuenis, Thomas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anthuenis, Thomas. Laat een reactie achter voor Anthuenis, Thomas. Anthuenis, Thomas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anthuenis, Thomas. Leave a respond for Anthuenis, Thomas. Anthuenis, Thomas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anthuenis, Thomas op de google maps. Adres en contacten Anthuenis, Thomas
Location of Anthuenis, Thomas on the google maps. Address and contacts of Anthuenis, Thomas

Andere gerelateerde bedrijven als come Anthuenis, Thomas Anthuenis, Thomas: General Software Solutions | Inveras NV | Allied Sea Services NV | Christophe Geradon | K K MUSIC

Other related companies as Anthuenis, Thomas: General Software Solutions | Inveras NV | Allied Sea Services NV | Christophe Geradon | K K MUSIC

Anthuenis, Thomas is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Zottegem NA 9620 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Anthuenis, Thomas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06387145996. Het bedrijf Anthuenis, Thomas bevindt zich op het adres: Van Aelbrouckstraat 16/5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Anthuenis, Thomas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anthuenis, Thomas is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anthuenis, Thomas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anthuenis, Thomas, openstaande posities, locatie van Anthuenis, Thomas op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anthuenis, Thomas is a company, that was registered 2012 in Zottegem NA 9620 - BE region, Belgium. Full name of company is Anthuenis, Thomas, company assigned to the tax number BE06387145996. The company Anthuenis, Thomas is located at the address: Van Aelbrouckstraat 16/5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Anthuenis, Thomas were not found.
The main activity of Anthuenis, Thomas is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Anthuenis, Thomas is not available. You also can look at reviews of Anthuenis, Thomas, open positions, location of Anthuenis, Thomas on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anthuenis, Thomas, Zottegem NA 9620 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anthuenis, Thomas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anthuenis, Thomas, Zottegem NA 9620 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anthuenis, Thomas, employees, financial statistics.