't Kindt-Louchaert BVBA

Contactgegevens 't Kindt-Louchaert BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Kindt-Louchaert BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Kindt-Louchaert BVBA

Regio (region): Brugge (Assebroek), België

Adres (address): Leliestraat 7-1,8310, België

Telefoon (phone): 050 36 02 72 050 36 02 72

Fax (fax): 050 37 28 84 050 37 28 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Kindt-Louchaert BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Kindt-Louchaert BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Kindt-Louchaert BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Kindt-Louchaert BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Kindt-Louchaert BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Kindt-Louchaert BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Kindt-Louchaert BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Kindt-Louchaert BVBA
Products information 't Kindt-Louchaert BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02630096435
Ondernemingsnummer: 8949157714
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in 't Kindt-Louchaert BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Kindt-Louchaert BVBA
(Get full report from official database of BE for 't Kindt-Louchaert BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Kindt-Louchaert BVBA
Addition kinds of activities for 't Kindt-Louchaert BVBA

14119910. Leisteen, afmeting-steengroeven | Slate, dimension-quarrying
24310109. Garage deuren, overhead, hout | Garage doors, overhead, wood
30691010. Urinoirs, rubber | Urinals, rubber
50840516. Apparatuur voor gereedschap en matrijzen | Tool and die makers equipment
50870100. Beauty salon en kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Beauty salon and barber shop equipment and supplies
50990102. Vuurwapens, behalve sportieve | Firearms, except sporting

Werken bij 't Kindt-Louchaert BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Kindt-Louchaert BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Kindt-Louchaert BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Kindt-Louchaert BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TOONBANKVERKOPER (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een vlotte toonbankverkoper met kennis van bouwmaterialen en -machines. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Dilsen zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Ploegbaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

  • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Arbeidstherapeut (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is. Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers. FUNCTIEOMSCHRIJVING Als arbeidstherapeut kom je terecht in een arbeidsomgeving waarbij methodisch aanleren en ontwikkelen van specifieke competenties op gebied van diverse werkblokken zoals crea, assemblage, houtatelier, naaiatelier, ... aan patiënten met een complexe psychiatrische stoornis of mentale beperking centraal staat. Dit kadert in het behandel- of resocialisatie traject van de patiënt met als doel hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en/of te werken aan een zinvolle dagbesteding. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je ontwikkelt, organiseert en evalueert activiteiten en producten binnen het vakgebied; o Je begeleidt werk gerelateerde activiteiten; o Je bereidt patiënten voor op de terugkeer naar de arbeidsmarkt; o Je houdt bedrijfsmatige administraties bij van onder meer voorraadbeheer etc. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma; o Je hebt bij voorkeur kennis van (forensische) psychiatrische ziektebeelden; o Je houdt van doen en denken met praktische inslag; o Je kan jezelf goed inleven in de situatie van de patiënt en je kan patiënten motiveren en stimuleren; o Je kan omgaan met soms opstandige patiënten; o Je bent oplettend en nauwkeurig; o Je bent besluitvaardig in spoedeisende situaties; o Je bent integer, deskundig en getuigt van een echte teamgeest; o Je staat sterk in je schoenen, bent stressbestendig en staat open voor feedback; o Je bent communicatief sterk en leergierig; o Je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen. AANBOD o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Antwerpen (Linkeroever). INTERESSE? Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online. Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via [email protected].

Zoek naar antwoorden van 't Kindt-Louchaert BVBA in sociale netwerken
Look for responds of 't Kindt-Louchaert BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Kindt-Louchaert BVBA. Laat een reactie achter voor 't Kindt-Louchaert BVBA. 't Kindt-Louchaert BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Kindt-Louchaert BVBA. Leave a respond for 't Kindt-Louchaert BVBA. 't Kindt-Louchaert BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Kindt-Louchaert BVBA op de google maps. Adres en contacten 't Kindt-Louchaert BVBA
Location of 't Kindt-Louchaert BVBA on the google maps. Address and contacts of 't Kindt-Louchaert BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Kindt-Louchaert BVBA 't Kindt-Louchaert BVBA: Baele Isabelle | Kris Diamonds BVBA | Pauwels N.V. | Auto Hifi Service | Braybell sprl

Other related companies as 't Kindt-Louchaert BVBA: Baele Isabelle | Kris Diamonds BVBA | Pauwels N.V. | Auto Hifi Service | Braybell sprl

't Kindt-Louchaert BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brugge (Assebroek), België. De volledige naam van het bedrijf is 't Kindt-Louchaert BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02630096435. Het bedrijf 't Kindt-Louchaert BVBA bevindt zich op het adres: Leliestraat 7-1,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 846,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in 't Kindt-Louchaert BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 't Kindt-Louchaert BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Kindt-Louchaert BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Kindt-Louchaert BVBA, openstaande posities, locatie van 't Kindt-Louchaert BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

't Kindt-Louchaert BVBA is a company, that was registered 1987 in Brugge (Assebroek) region, Belgium. Full name of company is 't Kindt-Louchaert BVBA, company assigned to the tax number BE02630096435. The company 't Kindt-Louchaert BVBA is located at the address: Leliestraat 7-1,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 846,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in 't Kindt-Louchaert BVBA were not found.
The main activity of 't Kindt-Louchaert BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Kindt-Louchaert BVBA is not available. You also can look at reviews of 't Kindt-Louchaert BVBA, open positions, location of 't Kindt-Louchaert BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Kindt-Louchaert BVBA, Brugge (Assebroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Kindt-Louchaert BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Kindt-Louchaert BVBA, Brugge (Assebroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Kindt-Louchaert BVBA, employees, financial statistics.