Anne van Milders

Contactgegevens Anne van Milders: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anne van Milders: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anne van Milders

Regio (region): 1180 - Bruxelles - Belgium, België

Adres (address): rue papenkasteel 103, België

Telefoon (phone): 0032477950558 0032477950558

Fax (fax): +32 (15) 186-88-33 +32 (15) 186-88-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anne van Milders: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anne van Milders"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anne van Milders"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anne van Milders, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anne van Milders. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anne van Milders, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anne van Milders. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anne van Milders
Products information Anne van Milders

BTW identificatienummer (tax): BE09332855224
Ondernemingsnummer: 3896545410
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Anne van Milders zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anne van Milders
(Get full report from official database of BE for Anne van Milders)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anne van Milders
Addition kinds of activities for Anne van Milders

0919. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
9131. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined
581299. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
593202. Antiques | Antiques
25110000. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
34290404. Tackel blokken, metaal | Tackle blocks, metal
35230414. Melkmachines | Milking machines
73420000. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services

Werken bij Anne van Milders: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anne van Milders: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anne van Milders. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anne van Milders. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Regio Heusden-Destelbergen (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

Zoek naar antwoorden van Anne van Milders in sociale netwerken
Look for responds of Anne van Milders in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anne van Milders. Laat een reactie achter voor Anne van Milders. Anne van Milders bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anne van Milders. Leave a respond for Anne van Milders. Anne van Milders on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anne van Milders op de google maps. Adres en contacten Anne van Milders
Location of Anne van Milders on the google maps. Address and contacts of Anne van Milders

Andere gerelateerde bedrijven als come Anne van Milders Anne van Milders: Verbo NV | RENAULT/VAN TRIER (GARAGE) | BENJI-FUN | DERNIER RENE | Rue du faisan 28

Other related companies as Anne van Milders: Verbo NV | RENAULT/VAN TRIER (GARAGE) | BENJI-FUN | DERNIER RENE | Rue du faisan 28

Anne van Milders is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio 1180 - Bruxelles - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Anne van Milders, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09332855224. Het bedrijf Anne van Milders bevindt zich op het adres: rue papenkasteel 103. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 850,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Anne van Milders zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anne van Milders is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anne van Milders is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anne van Milders, openstaande posities, locatie van Anne van Milders op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anne van Milders is a company, that was registered 1986 in 1180 - Bruxelles - Belgium region, Belgium. Full name of company is Anne van Milders, company assigned to the tax number BE09332855224. The company Anne van Milders is located at the address: rue papenkasteel 103. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 850,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Anne van Milders were not found.
The main activity of Anne van Milders is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Anne van Milders is not available. You also can look at reviews of Anne van Milders, open positions, location of Anne van Milders on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anne van Milders, 1180 - Bruxelles - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anne van Milders, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anne van Milders, 1180 - Bruxelles - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anne van Milders, employees, financial statistics.