Anna Helene Fussen

Contactgegevens Anna Helene Fussen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anna Helene Fussen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anna Helene Fussen

Regio (region): Lontzen Belgium 4710 Belgium, België

Adres (address): Bergstr 56, België

Telefoon (phone): +32 87 657834 +32 87 657834

Fax (fax): +32 87 657834 +32 87 657834

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anna Helene Fussen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anna Helene Fussen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anna Helene Fussen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anna Helene Fussen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anna Helene Fussen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anna Helene Fussen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anna Helene Fussen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anna Helene Fussen
Products information Anna Helene Fussen

BTW identificatienummer (tax): BE07325103759
Ondernemingsnummer: 1785522460
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 303,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Anna Helene Fussen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anna Helene Fussen
(Get full report from official database of BE for Anna Helene Fussen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anna Helene Fussen
Addition kinds of activities for Anna Helene Fussen

311100. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
679899. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
24410000. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
33349901. Varkens, aluminium | Pigs, aluminum
34210205. Snips, tinners ' | Snips, tinners'
35450209. Frezen cutters | Milling cutters
38410421. Chirurgische nietmachines | Surgical stapling devices
50999914. Zonnebank apparatuur en benodigdheden | Tanning salon equipment and supplies
51129901. Lege boeken | Blank books
70410103. Sorority residentieel huis | Sorority residential house

Werken bij Anna Helene Fussen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anna Helene Fussen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anna Helene Fussen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anna Helene Fussen. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

Zoek naar antwoorden van Anna Helene Fussen in sociale netwerken
Look for responds of Anna Helene Fussen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anna Helene Fussen. Laat een reactie achter voor Anna Helene Fussen. Anna Helene Fussen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anna Helene Fussen. Leave a respond for Anna Helene Fussen. Anna Helene Fussen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anna Helene Fussen op de google maps. Adres en contacten Anna Helene Fussen
Location of Anna Helene Fussen on the google maps. Address and contacts of Anna Helene Fussen

Andere gerelateerde bedrijven als come Anna Helene Fussen Anna Helene Fussen: Kuipers SA | Trilux BVBA | De Clercq Paul Algemene Elektriciteit | Bonimex N.V. | B.L.V. BUREAUTIQUE

Other related companies as Anna Helene Fussen: Kuipers SA | Trilux BVBA | De Clercq Paul Algemene Elektriciteit | Bonimex N.V. | B.L.V. BUREAUTIQUE

Anna Helene Fussen is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Lontzen Belgium 4710 Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Anna Helene Fussen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07325103759. Het bedrijf Anna Helene Fussen bevindt zich op het adres: Bergstr 56. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 303,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Anna Helene Fussen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anna Helene Fussen is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anna Helene Fussen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anna Helene Fussen, openstaande posities, locatie van Anna Helene Fussen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anna Helene Fussen is a company, that was registered 1995 in Lontzen Belgium 4710 Belgium region, Belgium. Full name of company is Anna Helene Fussen, company assigned to the tax number BE07325103759. The company Anna Helene Fussen is located at the address: Bergstr 56. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 303,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Anna Helene Fussen were not found.
The main activity of Anna Helene Fussen is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Anna Helene Fussen is not available. You also can look at reviews of Anna Helene Fussen, open positions, location of Anna Helene Fussen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anna Helene Fussen, Lontzen Belgium 4710 Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anna Helene Fussen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anna Helene Fussen, Lontzen Belgium 4710 Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anna Helene Fussen, employees, financial statistics.