Ann Van den Meutter

Particuliere bedrijvenBosbouw • Ann Van den Meutter
Private companiesForestry • Ann Van den Meutter

Contactgegevens Ann Van den Meutter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ann Van den Meutter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ann Van den Meutter

Regio (region): schiplaken-hever, 3191 - BE, België

Adres (address): mimosalaan 43, België

Telefoon (phone): 32.15.613371 32.15.613371

Fax (fax): 32.2.7252213 32.2.7252213

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ann Van den Meutter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ann Van den Meutter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ann Van den Meutter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ann Van den Meutter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ann Van den Meutter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ann Van den Meutter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ann Van den Meutter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ann Van den Meutter
Products information Ann Van den Meutter

BTW identificatienummer (tax): BE05464843750
Ondernemingsnummer: 4657073974
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Ann Van den Meutter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ann Van den Meutter
(Get full report from official database of BE for Ann Van den Meutter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ann Van den Meutter
Addition kinds of activities for Ann Van den Meutter

26770000. enveloppen | Envelopes
32530000. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
34890103. Pistolen of geweer delen, meer dan 30 mm. | Guns or gun parts, over 30 mm.
35469904. Hamers, draagbaar: elektrisch of pneumatisch, chipping, enz. | Hammers, portable: electric or pneumatic, chipping, etc.
39991103. Modellen, algemeen, behalve speelgoed | Models, general, except toy
62310000. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
62829900. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
73610102. Arbeidscontractanten (arbeidsbureau) | Labor contractors (employment agency)
87139900. Surveying services, nec | Surveying services, nec

Werken bij Ann Van den Meutter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ann Van den Meutter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ann Van den Meutter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ann Van den Meutter. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Magazijnier Alcon (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Logopedist/Logopediste (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je houdt je bezig met de begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Formateur en aromathérapie (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van Ann Van den Meutter in sociale netwerken
Look for responds of Ann Van den Meutter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ann Van den Meutter. Laat een reactie achter voor Ann Van den Meutter. Ann Van den Meutter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ann Van den Meutter. Leave a respond for Ann Van den Meutter. Ann Van den Meutter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ann Van den Meutter op de google maps. Adres en contacten Ann Van den Meutter
Location of Ann Van den Meutter on the google maps. Address and contacts of Ann Van den Meutter

Andere gerelateerde bedrijven als come Ann Van den Meutter Ann Van den Meutter: Lammertyn Roger NV | WORKatHOME | Ricky-Trans SPRL | Colordigiprint S.A. | Kroko Fasteners N.V.

Other related companies as Ann Van den Meutter: Lammertyn Roger NV | WORKatHOME | Ricky-Trans SPRL | Colordigiprint S.A. | Kroko Fasteners N.V.

Ann Van den Meutter is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio schiplaken-hever, 3191 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Ann Van den Meutter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05464843750. Het bedrijf Ann Van den Meutter bevindt zich op het adres: mimosalaan 43. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 623,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Ann Van den Meutter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ann Van den Meutter is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ann Van den Meutter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ann Van den Meutter, openstaande posities, locatie van Ann Van den Meutter op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ann Van den Meutter is a company, that was registered 2004 in schiplaken-hever, 3191 - BE region, Belgium. Full name of company is Ann Van den Meutter, company assigned to the tax number BE05464843750. The company Ann Van den Meutter is located at the address: mimosalaan 43. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 623,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Ann Van den Meutter were not found.
The main activity of Ann Van den Meutter is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ann Van den Meutter is not available. You also can look at reviews of Ann Van den Meutter, open positions, location of Ann Van den Meutter on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ann Van den Meutter, schiplaken-hever, 3191 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ann Van den Meutter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ann Van den Meutter, schiplaken-hever, 3191 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ann Van den Meutter, employees, financial statistics.