Andrea Pancur

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Andrea Pancur
Private companiesFood Stores • Andrea Pancur

Contactgegevens Andrea Pancur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Andrea Pancur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Andrea Pancur

Regio (region): Muenchen BE 81547 BE, België

Adres (address): Gindelalmstrasse 11, België

Telefoon (phone): +49 89 6258449 +49 89 6258449

Fax (fax): +49 89 6258449 +49 89 6258449

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Andrea Pancur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Andrea Pancur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Andrea Pancur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Andrea Pancur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Andrea Pancur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Andrea Pancur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Andrea Pancur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Andrea Pancur
Products information Andrea Pancur

BTW identificatienummer (tax): BE03961639404
Ondernemingsnummer: 5059997558
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 558,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Andrea Pancur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Andrea Pancur
(Get full report from official database of BE for Andrea Pancur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Andrea Pancur
Addition kinds of activities for Andrea Pancur

7922. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
641199. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
863100. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
17919904. Externe muur installatie | Exterior wall system installation
24990300. Ladders en stepladders, hout | Ladders and stepladders, wood
30520104. Brandslang, rubber | Fire hose, rubber
48999906. Televisie antenne constructie en verhuur | Television antenna construction and rental
63710202. Unie welzijns-, nut- en gezondheidsfondsen | Union welfare, benefit, and health funds
86519901. Politiek actiecomité | Political action committee

Werken bij Andrea Pancur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Andrea Pancur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Andrea Pancur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Andrea Pancur. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Poetshulp Weelde (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Andrea Pancur in sociale netwerken
Look for responds of Andrea Pancur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Andrea Pancur. Laat een reactie achter voor Andrea Pancur. Andrea Pancur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Andrea Pancur. Leave a respond for Andrea Pancur. Andrea Pancur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Andrea Pancur op de google maps. Adres en contacten Andrea Pancur
Location of Andrea Pancur on the google maps. Address and contacts of Andrea Pancur

Andere gerelateerde bedrijven als come Andrea Pancur Andrea Pancur: VERMEULEN & ZONEN NV | Etilux SA | Hydrobel SA | MG Services SPRL | Tenniscentrum Ter Poorte

Other related companies as Andrea Pancur: VERMEULEN & ZONEN NV | Etilux SA | Hydrobel SA | MG Services SPRL | Tenniscentrum Ter Poorte

Andrea Pancur is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Muenchen BE 81547 BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Andrea Pancur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03961639404. Het bedrijf Andrea Pancur bevindt zich op het adres: Gindelalmstrasse 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 558,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Andrea Pancur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Andrea Pancur is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Andrea Pancur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Andrea Pancur, openstaande posities, locatie van Andrea Pancur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Andrea Pancur is a company, that was registered 2015 in Muenchen BE 81547 BE region, Belgium. Full name of company is Andrea Pancur, company assigned to the tax number BE03961639404. The company Andrea Pancur is located at the address: Gindelalmstrasse 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 558,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Andrea Pancur were not found.
The main activity of Andrea Pancur is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Andrea Pancur is not available. You also can look at reviews of Andrea Pancur, open positions, location of Andrea Pancur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Andrea Pancur, Muenchen BE 81547 BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Andrea Pancur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Andrea Pancur, Muenchen BE 81547 BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Andrea Pancur, employees, financial statistics.