Andoy

Contactgegevens Andoy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Andoy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Andoy

Regio (region): Namur 5100 - BE, België

Adres (address): Rue du Vieux-Fermier 31, België

Telefoon (phone): 003281401216 003281401216

Fax (fax): +32 (15) 890-52-55 +32 (15) 890-52-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Andoy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Andoy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Andoy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Andoy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Andoy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Andoy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Andoy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Andoy
Products information Andoy

BTW identificatienummer (tax): BE04673278808
Ondernemingsnummer: 4162139892
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Andoy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Andoy
(Get full report from official database of BE for Andoy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Andoy
Addition kinds of activities for Andoy

2257. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
311103. Lederverwerking | Leather processing
27410200. Atlas, kaart en gids uitgeven | Atlas, map, and guide publishing
28330401. Bijnierderivaten | Adrenal derivatives
32530201. Vloertegel, keramiek | Floor tile, ceramic
33210101. Drukpijp en fittingen, gietijzer | Pressure pipe and fittings, cast iron
33310000. Primaire koper | Primary copper
50840518. Lasmachines en apparatuur | Welding machinery and equipment
51690601. Essentiële oliën | Essential oils
58120201. concessionaris | Concessionaire

Werken bij Andoy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Andoy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Andoy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Andoy. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende in de Boekhouding - Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Boekhouding (m/v) voor een bedrijf gespecialiseerd in gaming computers. Het bedrijf is gevestigd in Humbeek. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Administratief Bediende Boekhouding zijn: Je controleert en verwerkt betalingen; Je volgt facturen van handelsgoederen op; Je vervult diverse administratieve taken zoals voorbereiding van de boekhouding, BTW-aangiftes enz.; Je beheert de agenda met betrekking tot sollicitaties, leveranciers en personeel; Je verzorgt de administratieve opvolging van het personeel. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Student JBC Korbeek-Lo (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

Zoek naar antwoorden van Andoy in sociale netwerken
Look for responds of Andoy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Andoy. Laat een reactie achter voor Andoy. Andoy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Andoy. Leave a respond for Andoy. Andoy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Andoy op de google maps. Adres en contacten Andoy
Location of Andoy on the google maps. Address and contacts of Andoy

Andere gerelateerde bedrijven als come Andoy Andoy: Amatech Diffusion SA | Plastec | Govaerts Pascal | KAVA | Philippe Poppe

Other related companies as Andoy: Amatech Diffusion SA | Plastec | Govaerts Pascal | KAVA | Philippe Poppe

Andoy is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Namur 5100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Andoy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04673278808. Het bedrijf Andoy bevindt zich op het adres: Rue du Vieux-Fermier 31. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Andoy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Andoy is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Andoy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Andoy, openstaande posities, locatie van Andoy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Andoy is a company, that was registered 1989 in Namur 5100 - BE region, Belgium. Full name of company is Andoy, company assigned to the tax number BE04673278808. The company Andoy is located at the address: Rue du Vieux-Fermier 31. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 639,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Andoy were not found.
The main activity of Andoy is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Andoy is not available. You also can look at reviews of Andoy, open positions, location of Andoy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Andoy, Namur 5100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Andoy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Andoy, Namur 5100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Andoy, employees, financial statistics.