Ambassade van het Prinsdom Andorra

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Ambassade van het Prinsdom Andorra
Private companiesMotor Freight Transportation • Ambassade van het Prinsdom Andorra

Contactgegevens Ambassade van het Prinsdom Andorra: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ambassade van het Prinsdom Andorra: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ambassade van het Prinsdom Andorra

Regio (region): Brussels Brussels 1000 - BE, België

Adres (address): Bergstraat 10, België

Telefoon (phone): +32.2.5021211 +32.2.5021211

Fax (fax): +32 (56) 528-56-92 +32 (56) 528-56-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ambassade van het Prinsdom Andorra: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ambassade van het Prinsdom Andorra"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ambassade van het Prinsdom Andorra"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ambassade van het Prinsdom Andorra, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ambassade van het Prinsdom Andorra. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ambassade van het Prinsdom Andorra, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ambassade van het Prinsdom Andorra. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ambassade van het Prinsdom Andorra
Products information Ambassade van het Prinsdom Andorra

BTW identificatienummer (tax): BE02196960449
Ondernemingsnummer: 7741485595
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ambassade van het Prinsdom Andorra zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ambassade van het Prinsdom Andorra
(Get full report from official database of BE for Ambassade van het Prinsdom Andorra)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ambassade van het Prinsdom Andorra
Addition kinds of activities for Ambassade van het Prinsdom Andorra

504301. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
23230103. Stropdassen, handsewn: gemaakt van aangekochte materialen | Ties, handsewn: made from purchased materials
23960403. Stempelwerkartikelen | Stamping fabric articles
39490304. Opvallende (ponsen) zakken | Striking (punching) bags
48130000. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio

Werken bij Ambassade van het Prinsdom Andorra: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ambassade van het Prinsdom Andorra: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ambassade van het Prinsdom Andorra. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ambassade van het Prinsdom Andorra. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

  • Tuinarbeider (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Roeselare, in Gits zoeken wij EEN TUINARBEIDER  Functieomschrijving  - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Productie operator in 2 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de productie van tubes gewikkeld op spoelen, alsook het stapelen van de spoelen op pallets. Dit in combinatie met aanmaak van grondstoffen.

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van Ambassade van het Prinsdom Andorra in sociale netwerken
Look for responds of Ambassade van het Prinsdom Andorra in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ambassade van het Prinsdom Andorra. Laat een reactie achter voor Ambassade van het Prinsdom Andorra. Ambassade van het Prinsdom Andorra bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ambassade van het Prinsdom Andorra. Leave a respond for Ambassade van het Prinsdom Andorra. Ambassade van het Prinsdom Andorra on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ambassade van het Prinsdom Andorra op de google maps. Adres en contacten Ambassade van het Prinsdom Andorra
Location of Ambassade van het Prinsdom Andorra on the google maps. Address and contacts of Ambassade van het Prinsdom Andorra

Andere gerelateerde bedrijven als come Ambassade van het Prinsdom Andorra Ambassade van het Prinsdom Andorra: Despontin F | Drion Ateliers SA | Pletinckx Joeri-Terbuken | The Cessna Aircraft Company N.V. | ECS BVBA

Other related companies as Ambassade van het Prinsdom Andorra: Despontin F | Drion Ateliers SA | Pletinckx Joeri-Terbuken | The Cessna Aircraft Company N.V. | ECS BVBA

Ambassade van het Prinsdom Andorra is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussels Brussels 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Ambassade van het Prinsdom Andorra, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02196960449. Het bedrijf Ambassade van het Prinsdom Andorra bevindt zich op het adres: Bergstraat 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ambassade van het Prinsdom Andorra zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ambassade van het Prinsdom Andorra is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ambassade van het Prinsdom Andorra is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ambassade van het Prinsdom Andorra, openstaande posities, locatie van Ambassade van het Prinsdom Andorra op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ambassade van het Prinsdom Andorra is a company, that was registered 2005 in Brussels Brussels 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Ambassade van het Prinsdom Andorra, company assigned to the tax number BE02196960449. The company Ambassade van het Prinsdom Andorra is located at the address: Bergstraat 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ambassade van het Prinsdom Andorra were not found.
The main activity of Ambassade van het Prinsdom Andorra is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ambassade van het Prinsdom Andorra is not available. You also can look at reviews of Ambassade van het Prinsdom Andorra, open positions, location of Ambassade van het Prinsdom Andorra on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ambassade van het Prinsdom Andorra, Brussels Brussels 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ambassade van het Prinsdom Andorra, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ambassade van het Prinsdom Andorra, Brussels Brussels 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ambassade van het Prinsdom Andorra, employees, financial statistics.