AllRound Creations bvba

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • AllRound Creations bvba
Private companiesMotor Freight Transportation • AllRound Creations bvba

Contactgegevens AllRound Creations bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AllRound Creations bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

AllRound Creations bvba

Regio (region): Geel 2440 - BE, België

Adres (address): Antwerpseweg 33, België

Telefoon (phone): +32-14-562580 +32-14-562580

Fax (fax): +32-14-591090 +32-14-591090

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AllRound Creations bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AllRound Creations bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AllRound Creations bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AllRound Creations bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AllRound Creations bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AllRound Creations bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AllRound Creations bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AllRound Creations bvba
Products information AllRound Creations bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06524200439
Ondernemingsnummer: 5550537109
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 518,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AllRound Creations bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AllRound Creations bvba
(Get full report from official database of BE for AllRound Creations bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor AllRound Creations bvba
Addition kinds of activities for AllRound Creations bvba

2392. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
354801. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
22210800. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
23210101. Blouses, boys ': gemaakt van aangekochte materialen | Blouses, boys': made from purchased materials
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
56619902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic

Werken bij AllRound Creations bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AllRound Creations bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AllRound Creations bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AllRound Creations bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

  • Inpakker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

Zoek naar antwoorden van AllRound Creations bvba in sociale netwerken
Look for responds of AllRound Creations bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor AllRound Creations bvba. Laat een reactie achter voor AllRound Creations bvba. AllRound Creations bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AllRound Creations bvba. Leave a respond for AllRound Creations bvba. AllRound Creations bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AllRound Creations bvba op de google maps. Adres en contacten AllRound Creations bvba
Location of AllRound Creations bvba on the google maps. Address and contacts of AllRound Creations bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come AllRound Creations bvba AllRound Creations bvba: BOUWENS L & Zn BVBA | Cocquyt Bouwbedrijf BVBA | Internation Pneus Nlle | Allard Kaligraffic NV | Exlusive Parquet nv

Other related companies as AllRound Creations bvba: BOUWENS L & Zn BVBA | Cocquyt Bouwbedrijf BVBA | Internation Pneus Nlle | Allard Kaligraffic NV | Exlusive Parquet nv

AllRound Creations bvba is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Geel 2440 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AllRound Creations bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06524200439. Het bedrijf AllRound Creations bvba bevindt zich op het adres: Antwerpseweg 33. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 518,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AllRound Creations bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AllRound Creations bvba is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AllRound Creations bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AllRound Creations bvba, openstaande posities, locatie van AllRound Creations bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AllRound Creations bvba is a company, that was registered 1995 in Geel 2440 - BE region, Belgium. Full name of company is AllRound Creations bvba, company assigned to the tax number BE06524200439. The company AllRound Creations bvba is located at the address: Antwerpseweg 33. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 518,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AllRound Creations bvba were not found.
The main activity of AllRound Creations bvba is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AllRound Creations bvba is not available. You also can look at reviews of AllRound Creations bvba, open positions, location of AllRound Creations bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AllRound Creations bvba, Geel 2440 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AllRound Creations bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AllRound Creations bvba, Geel 2440 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AllRound Creations bvba, employees, financial statistics.