Alcoa Kawneer Europe

Particuliere bedrijvenBosbouw • Alcoa Kawneer Europe
Private companiesForestry • Alcoa Kawneer Europe

Contactgegevens Alcoa Kawneer Europe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alcoa Kawneer Europe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alcoa Kawneer Europe

Regio (region): Brussels, 1050 - BE, België

Adres (address): 54, Avenue Louise - 3rd floor, België

Telefoon (phone): 32-2-289-1355 32-2-289-1355

Fax (fax): 32-2-289-1366 32-2-289-1366

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alcoa Kawneer Europe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alcoa Kawneer Europe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alcoa Kawneer Europe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alcoa Kawneer Europe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alcoa Kawneer Europe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alcoa Kawneer Europe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alcoa Kawneer Europe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alcoa Kawneer Europe
Products information Alcoa Kawneer Europe

BTW identificatienummer (tax): BE04206909179
Ondernemingsnummer: 7261932373
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alcoa Kawneer Europe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alcoa Kawneer Europe
(Get full report from official database of BE for Alcoa Kawneer Europe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alcoa Kawneer Europe
Addition kinds of activities for Alcoa Kawneer Europe

9631. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
232300. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
738918. Ontwerpdiensten | Design services
28190607. Nucleaire brandstoffen, uranium slak (radioactieve) | Nuclear fuels, uranium slug (radioactive)
49590102. Veegservice: weg, luchthaven, parkeerplaats, etc. | Sweeping service: road, airport, parking lot, etc.

Werken bij Alcoa Kawneer Europe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alcoa Kawneer Europe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alcoa Kawneer Europe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alcoa Kawneer Europe. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • GYPROCPLAATSER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SNEL EN GOED

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen gyprocwanden en wandisolatie bij bedrijven uit de privé sector.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van Alcoa Kawneer Europe in sociale netwerken
Look for responds of Alcoa Kawneer Europe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alcoa Kawneer Europe. Laat een reactie achter voor Alcoa Kawneer Europe. Alcoa Kawneer Europe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alcoa Kawneer Europe. Leave a respond for Alcoa Kawneer Europe. Alcoa Kawneer Europe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alcoa Kawneer Europe op de google maps. Adres en contacten Alcoa Kawneer Europe
Location of Alcoa Kawneer Europe on the google maps. Address and contacts of Alcoa Kawneer Europe

Andere gerelateerde bedrijven als come Alcoa Kawneer Europe Alcoa Kawneer Europe: Garage BP SPRL | Ikea | OLENSE PLAFONNERINGSWERKEN BVBA | Déménagements Zabé SPRL | COPPIN ANDRE NV

Other related companies as Alcoa Kawneer Europe: Garage BP SPRL | Ikea | OLENSE PLAFONNERINGSWERKEN BVBA | Déménagements Zabé SPRL | COPPIN ANDRE NV

Alcoa Kawneer Europe is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussels, 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Alcoa Kawneer Europe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04206909179. Het bedrijf Alcoa Kawneer Europe bevindt zich op het adres: 54, Avenue Louise - 3rd floor. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alcoa Kawneer Europe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alcoa Kawneer Europe is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alcoa Kawneer Europe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alcoa Kawneer Europe, openstaande posities, locatie van Alcoa Kawneer Europe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alcoa Kawneer Europe is a company, that was registered 1993 in Brussels, 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is Alcoa Kawneer Europe, company assigned to the tax number BE04206909179. The company Alcoa Kawneer Europe is located at the address: 54, Avenue Louise - 3rd floor. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alcoa Kawneer Europe were not found.
The main activity of Alcoa Kawneer Europe is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alcoa Kawneer Europe is not available. You also can look at reviews of Alcoa Kawneer Europe, open positions, location of Alcoa Kawneer Europe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alcoa Kawneer Europe, Brussels, 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alcoa Kawneer Europe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alcoa Kawneer Europe, Brussels, 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alcoa Kawneer Europe, employees, financial statistics.