Albrecht,Jens

Contactgegevens Albrecht,Jens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Albrecht,Jens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Albrecht,Jens

Regio (region): Brussels Brussels 1030 - BE, België

Adres (address): Azalealaan 19, België

Telefoon (phone): +32 (69) 630-56-39 +32 (69) 630-56-39

Fax (fax): +32 (53) 116-96-69 +32 (53) 116-96-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Albrecht,Jens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Albrecht,Jens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Albrecht,Jens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Albrecht,Jens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Albrecht,Jens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Albrecht,Jens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Albrecht,Jens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Albrecht,Jens
Products information Albrecht,Jens

BTW identificatienummer (tax): BE04452453613
Ondernemingsnummer: 8015045166
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Albrecht,Jens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Albrecht,Jens
(Get full report from official database of BE for Albrecht,Jens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Albrecht,Jens
Addition kinds of activities for Albrecht,Jens

2431. Millwork | Millwork
7991. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
09129911. Zee haring, vangen van | Sea herring, catching of
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
35230414. Melkmachines | Milking machines
50830203. Lawn machines en uitrusting | Lawn machinery and equipment
51990702. Wedstrijden | Matches
55719906. motorfietsen | Motorcycles
82490000. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec

Werken bij Albrecht,Jens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Albrecht,Jens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Albrecht,Jens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Albrecht,Jens. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zedelgem - Torhout (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van Albrecht,Jens in sociale netwerken
Look for responds of Albrecht,Jens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Albrecht,Jens. Laat een reactie achter voor Albrecht,Jens. Albrecht,Jens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Albrecht,Jens. Leave a respond for Albrecht,Jens. Albrecht,Jens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Albrecht,Jens op de google maps. Adres en contacten Albrecht,Jens
Location of Albrecht,Jens on the google maps. Address and contacts of Albrecht,Jens

Andere gerelateerde bedrijven als come Albrecht,Jens Albrecht,Jens: LA TECHNIQUE SA | SPORTCENTRUM DE BOSKANT-DEJONG | Biakon N.V. | ZB22 s.a./n.v | vzw enduro sport

Other related companies as Albrecht,Jens: LA TECHNIQUE SA | SPORTCENTRUM DE BOSKANT-DEJONG | Biakon N.V. | ZB22 s.a./n.v | vzw enduro sport

Albrecht,Jens is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussels Brussels 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Albrecht,Jens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04452453613. Het bedrijf Albrecht,Jens bevindt zich op het adres: Azalealaan 19. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 531,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Albrecht,Jens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Albrecht,Jens is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Albrecht,Jens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Albrecht,Jens, openstaande posities, locatie van Albrecht,Jens op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Albrecht,Jens is a company, that was registered 2005 in Brussels Brussels 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is Albrecht,Jens, company assigned to the tax number BE04452453613. The company Albrecht,Jens is located at the address: Azalealaan 19. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 531,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Albrecht,Jens were not found.
The main activity of Albrecht,Jens is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Albrecht,Jens is not available. You also can look at reviews of Albrecht,Jens, open positions, location of Albrecht,Jens on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Albrecht,Jens, Brussels Brussels 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Albrecht,Jens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Albrecht,Jens, Brussels Brussels 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Albrecht,Jens, employees, financial statistics.