Albert Van Den Berghe

Contactgegevens Albert Van Den Berghe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Albert Van Den Berghe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Albert Van Den Berghe

Regio (region): Brussels Brabant 1080 - BE, België

Adres (address): 744 Chausse de Gand, België

Telefoon (phone): +3224659009 +3224659009

Fax (fax): +3224650600 +3224650600

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Albert Van Den Berghe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Albert Van Den Berghe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Albert Van Den Berghe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Albert Van Den Berghe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Albert Van Den Berghe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Albert Van Den Berghe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Albert Van Den Berghe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Albert Van Den Berghe
Products information Albert Van Den Berghe

BTW identificatienummer (tax): BE01535858154
Ondernemingsnummer: 3056091308
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 893,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Albert Van Den Berghe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Albert Van Den Berghe
(Get full report from official database of BE for Albert Van Den Berghe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Albert Van Den Berghe
Addition kinds of activities for Albert Van Den Berghe

17710101. Exterieur betonpleisterwerk aannemer | Exterior concrete stucco contractor
31310505. Afwerkingen (leer), schoen | Trimmings (leather), shoe
33560100. Lood en zink | Lead and zinc
51419901. Voedselmakelaars | Food brokers
51980104. lakken | Lacquers
57340204. Software, computerspelletjes | Software, computer games

Werken bij Albert Van Den Berghe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Albert Van Den Berghe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Albert Van Den Berghe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Albert Van Den Berghe. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van Albert Van Den Berghe in sociale netwerken
Look for responds of Albert Van Den Berghe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Albert Van Den Berghe. Laat een reactie achter voor Albert Van Den Berghe. Albert Van Den Berghe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Albert Van Den Berghe. Leave a respond for Albert Van Den Berghe. Albert Van Den Berghe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Albert Van Den Berghe op de google maps. Adres en contacten Albert Van Den Berghe
Location of Albert Van Den Berghe on the google maps. Address and contacts of Albert Van Den Berghe

Andere gerelateerde bedrijven als come Albert Van Den Berghe Albert Van Den Berghe: DRANKENHANDEL HUEGENS BVBA | VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA | The Basement | Mirror & Glass Manufacturing NV | Toulet-Van Bael

Other related companies as Albert Van Den Berghe: DRANKENHANDEL HUEGENS BVBA | VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA | The Basement | Mirror & Glass Manufacturing NV | Toulet-Van Bael

Albert Van Den Berghe is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussels Brabant 1080 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Albert Van Den Berghe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01535858154. Het bedrijf Albert Van Den Berghe bevindt zich op het adres: 744 Chausse de Gand. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 893,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Albert Van Den Berghe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Albert Van Den Berghe is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Albert Van Den Berghe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Albert Van Den Berghe, openstaande posities, locatie van Albert Van Den Berghe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Albert Van Den Berghe is a company, that was registered 2018 in Brussels Brabant 1080 - BE region, Belgium. Full name of company is Albert Van Den Berghe, company assigned to the tax number BE01535858154. The company Albert Van Den Berghe is located at the address: 744 Chausse de Gand. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 893,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Albert Van Den Berghe were not found.
The main activity of Albert Van Den Berghe is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Albert Van Den Berghe is not available. You also can look at reviews of Albert Van Den Berghe, open positions, location of Albert Van Den Berghe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Albert Van Den Berghe, Brussels Brabant 1080 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Albert Van Den Berghe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Albert Van Den Berghe, Brussels Brabant 1080 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Albert Van Den Berghe, employees, financial statistics.