Albert Rouben

Contactgegevens Albert Rouben: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Albert Rouben: address, phone, fax, email, website, opening hours

Albert Rouben

Regio (region): 1050 - Bruxelles - Belgium, België

Adres (address): 83 av. Emile de Beco, België

Telefoon (phone): +32 2 6460469 +32 2 6460469

Fax (fax): +32 (61) 558-88-70 +32 (61) 558-88-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Albert Rouben: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Albert Rouben"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Albert Rouben"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Albert Rouben, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Albert Rouben. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Albert Rouben, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Albert Rouben. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Albert Rouben
Products information Albert Rouben

BTW identificatienummer (tax): BE01855010986
Ondernemingsnummer: 2524902343
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Albert Rouben zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Albert Rouben
(Get full report from official database of BE for Albert Rouben)

Aanvulling soorten activiteiten voor Albert Rouben
Addition kinds of activities for Albert Rouben

735908. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services
24310209. Vensterbekleding, hout | Window trim, wood
26310413. Transformer board | Transformer board
35370217. Vrachtwagens, gebruikt in planten, dokken, terminals, enz. | Truck trailers, used in plants, docks, terminals, etc.
35450102. Comparatoren (precisie gereedschappen van machinisten) | Comparators (machinists' precision tools)
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal
63990103. Federale Spaar- en Lening Verzekeringsmaatschappij (FSLIC) | Federal savings and loan insurance corporation (fslic)
73590402. Verhuur van industriële vrachtwagens | Industrial truck rental

Werken bij Albert Rouben: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Albert Rouben: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Albert Rouben. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Albert Rouben. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dormir dans le camion toute la semaine (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Pour une entreprise à Poperinge nous cherchons un chauffeur CE qui veut dormir dans le camion toute la semaine. Vous conduisez principalement en France (avec des palletes) - promenades à Toulouse. Puis vous devez parler français.

  • lasser ha en tig (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Rumbeke , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dit gezin is op zoek naar iemand die 8 u op de donderdag kan gaan poetsen & strijken.Er is een klein hondje aanwezig.Ruime parking voor de woning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Albert Rouben in sociale netwerken
Look for responds of Albert Rouben in social networks

Lees alle opmerkingen voor Albert Rouben. Laat een reactie achter voor Albert Rouben. Albert Rouben bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Albert Rouben. Leave a respond for Albert Rouben. Albert Rouben on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Albert Rouben op de google maps. Adres en contacten Albert Rouben
Location of Albert Rouben on the google maps. Address and contacts of Albert Rouben

Andere gerelateerde bedrijven als come Albert Rouben Albert Rouben: HENNEAUX Frères Ets | FRATEUR RAF | I.C.C.-INDUSTRIAL CLEANING COMPANY NV | VYPCO CONSULT BVBA | Jan Vandekeybus

Other related companies as Albert Rouben: HENNEAUX Frères Ets | FRATEUR RAF | I.C.C.-INDUSTRIAL CLEANING COMPANY NV | VYPCO CONSULT BVBA | Jan Vandekeybus

Albert Rouben is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio 1050 - Bruxelles - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Albert Rouben, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01855010986. Het bedrijf Albert Rouben bevindt zich op het adres: 83 av. Emile de Beco. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Albert Rouben zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Albert Rouben is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Albert Rouben is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Albert Rouben, openstaande posities, locatie van Albert Rouben op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Albert Rouben is a company, that was registered 2013 in 1050 - Bruxelles - Belgium region, Belgium. Full name of company is Albert Rouben, company assigned to the tax number BE01855010986. The company Albert Rouben is located at the address: 83 av. Emile de Beco. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Albert Rouben were not found.
The main activity of Albert Rouben is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Albert Rouben is not available. You also can look at reviews of Albert Rouben, open positions, location of Albert Rouben on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Albert Rouben, 1050 - Bruxelles - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Albert Rouben, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Albert Rouben, 1050 - Bruxelles - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Albert Rouben, employees, financial statistics.