Alain Collard - Iris Optical

Contactgegevens Alain Collard - Iris Optical: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alain Collard - Iris Optical: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alain Collard - Iris Optical

Regio (region): Mariembourg B-5660 - BE, België

Adres (address): rue leopold Roger 13, België

Telefoon (phone): +32 71 65 48 65 +32 71 65 48 65

Fax (fax): +32 71 65 48 63 +32 71 65 48 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alain Collard - Iris Optical: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alain Collard - Iris Optical"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alain Collard - Iris Optical"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alain Collard - Iris Optical, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alain Collard - Iris Optical. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alain Collard - Iris Optical, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alain Collard - Iris Optical. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alain Collard - Iris Optical
Products information Alain Collard - Iris Optical

BTW identificatienummer (tax): BE04848236083
Ondernemingsnummer: 8262512207
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Alain Collard - Iris Optical zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alain Collard - Iris Optical
(Get full report from official database of BE for Alain Collard - Iris Optical)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alain Collard - Iris Optical
Addition kinds of activities for Alain Collard - Iris Optical

13899918. Rennen, snijden en trekken van kappen, buizen en staven | Running, cutting, and pulling casings, tubes and rods
24930200. Spaanplaat producten | Particleboard products
35640203. Uitlaatventilatoren: industrieel of commercieel | Exhaust fans: industrial or commercial
35999902. Ketelbuisreinigers | Boiler tube cleaners
35999920. Weervlokken | Weather vanes
39990603. Paraplu's, tuin of wagen | Umbrellas, garden or wagon
51310116. Zijde goederen, geweven | Silk piece goods, woven
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'

Werken bij Alain Collard - Iris Optical: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alain Collard - Iris Optical: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alain Collard - Iris Optical. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alain Collard - Iris Optical. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • student(e) onthaal (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBROSIA

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de check-in van de gasten en je verricht administratie. Dit gebeurt in de vakanties en op zondag.

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Productiemedewerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    jouw takenpakket bestaat uit: - verwerking van voedingswaren - versnijden - verpakken - schoonmaken van de machines

  • Glasvezelblazer (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van Alain Collard - Iris Optical in sociale netwerken
Look for responds of Alain Collard - Iris Optical in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alain Collard - Iris Optical. Laat een reactie achter voor Alain Collard - Iris Optical. Alain Collard - Iris Optical bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alain Collard - Iris Optical. Leave a respond for Alain Collard - Iris Optical. Alain Collard - Iris Optical on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alain Collard - Iris Optical op de google maps. Adres en contacten Alain Collard - Iris Optical
Location of Alain Collard - Iris Optical on the google maps. Address and contacts of Alain Collard - Iris Optical

Andere gerelateerde bedrijven als come Alain Collard - Iris Optical Alain Collard - Iris Optical: ADVO.NOORD | D.C.S. | ART & DECOR SPRL | Meakon | Guy Lange SA

Other related companies as Alain Collard - Iris Optical: ADVO.NOORD | D.C.S. | ART & DECOR SPRL | Meakon | Guy Lange SA

Alain Collard - Iris Optical is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Mariembourg B-5660 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Alain Collard - Iris Optical, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04848236083. Het bedrijf Alain Collard - Iris Optical bevindt zich op het adres: rue leopold Roger 13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Alain Collard - Iris Optical zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alain Collard - Iris Optical is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alain Collard - Iris Optical is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alain Collard - Iris Optical, openstaande posities, locatie van Alain Collard - Iris Optical op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alain Collard - Iris Optical is a company, that was registered 2013 in Mariembourg B-5660 - BE region, Belgium. Full name of company is Alain Collard - Iris Optical, company assigned to the tax number BE04848236083. The company Alain Collard - Iris Optical is located at the address: rue leopold Roger 13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Alain Collard - Iris Optical were not found.
The main activity of Alain Collard - Iris Optical is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Alain Collard - Iris Optical is not available. You also can look at reviews of Alain Collard - Iris Optical, open positions, location of Alain Collard - Iris Optical on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alain Collard - Iris Optical, Mariembourg B-5660 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alain Collard - Iris Optical, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alain Collard - Iris Optical, Mariembourg B-5660 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alain Collard - Iris Optical, employees, financial statistics.