Airbelux bvba

Contactgegevens Airbelux bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Airbelux bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Airbelux bvba

Regio (region): Arendonk 2370 - BELGIUM, België

Adres (address): Hoge Mauw 48, België

Telefoon (phone): +32 14 236999 +32 14 236999

Fax (fax): +32 14 231456 +32 14 231456

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Airbelux bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Airbelux bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Airbelux bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Airbelux bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Airbelux bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Airbelux bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Airbelux bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Airbelux bvba
Products information Airbelux bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09527862548
Ondernemingsnummer: 1232910156
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Airbelux bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Airbelux bvba
(Get full report from official database of BE for Airbelux bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Airbelux bvba
Addition kinds of activities for Airbelux bvba

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
335603. Magnesium | Magnesium
07230107. Houtdrogende diensten | Hay drying services
22990401. Vezels, textiel: herstel van textielmolen afval en lompen | Fibers, textile: recovery from textile mill waste and rags
33669908. Machines gietstukken, koper of koper-base legering | Machinery castings, copper or copper-base alloy
34239915. Handgereedschap van juweliers | Jewelers' hand tools
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
35319906. Derricks, behalve olie en gasveld | Derricks, except oil and gas field
35450306. Broaches (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Broaches (machine tool accessories)

Werken bij Airbelux bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Airbelux bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Airbelux bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Airbelux bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • Inpakker/inpakster (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Weelde, zijn wij op zoek naar inpakkers. Je zal instaan voor het manueel inpakken van ambachtelijke ijsproducten/desserts.

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • Monteur (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

  • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

  • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Airbelux bvba in sociale netwerken
Look for responds of Airbelux bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Airbelux bvba. Laat een reactie achter voor Airbelux bvba. Airbelux bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Airbelux bvba. Leave a respond for Airbelux bvba. Airbelux bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Airbelux bvba op de google maps. Adres en contacten Airbelux bvba
Location of Airbelux bvba on the google maps. Address and contacts of Airbelux bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Airbelux bvba Airbelux bvba: B.I.P | Creature BVBA | Tonon P | MCB BELGIQUE SA | Yves Panneels

Other related companies as Airbelux bvba: B.I.P | Creature BVBA | Tonon P | MCB BELGIQUE SA | Yves Panneels

Airbelux bvba is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Arendonk 2370 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Airbelux bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09527862548. Het bedrijf Airbelux bvba bevindt zich op het adres: Hoge Mauw 48. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Airbelux bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Airbelux bvba is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Airbelux bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Airbelux bvba, openstaande posities, locatie van Airbelux bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Airbelux bvba is a company, that was registered 2012 in Arendonk 2370 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Airbelux bvba, company assigned to the tax number BE09527862548. The company Airbelux bvba is located at the address: Hoge Mauw 48. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Airbelux bvba were not found.
The main activity of Airbelux bvba is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Airbelux bvba is not available. You also can look at reviews of Airbelux bvba, open positions, location of Airbelux bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Airbelux bvba, Arendonk 2370 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Airbelux bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Airbelux bvba, Arendonk 2370 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Airbelux bvba, employees, financial statistics.