Ainsley C. Ward

Contactgegevens Ainsley C. Ward: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ainsley C. Ward: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ainsley C. Ward

Regio (region): 1180 Brussels, - BE BE, België

Adres (address): Av. Winston Churchill 138/4, België

Telefoon (phone): 32 023468980 32 023468980

Fax (fax): +32 (65) 982-49-29 +32 (65) 982-49-29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ainsley C. Ward: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ainsley C. Ward"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ainsley C. Ward"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ainsley C. Ward, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ainsley C. Ward. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ainsley C. Ward, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ainsley C. Ward. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ainsley C. Ward
Products information Ainsley C. Ward

BTW identificatienummer (tax): BE02765777587
Ondernemingsnummer: 4231079101
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 363,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ainsley C. Ward zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ainsley C. Ward
(Get full report from official database of BE for Ainsley C. Ward)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ainsley C. Ward
Addition kinds of activities for Ainsley C. Ward

518200. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
799908. Kaart- en speldiensten | Card and game services
22111209. Leno stoffen, katoen | Leno fabrics, cotton
25110109. Kasten, huishouden: hout | Wardrobes, household: wood
26730302. Pliofilm zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Pliofilm bags: made from purchased materials
30890612. Synthetische hars afgewerkte producten, nec | Synthetic resin finished products, nec
38610314. Rolluiken, camera | Shutters, camera
50390102. Mobiele huizen | Mobile homes

Werken bij Ainsley C. Ward: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ainsley C. Ward: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ainsley C. Ward. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ainsley C. Ward. Looking for open vacancies in other companies

  • Telesales (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt ongeveer 3-10 afspraken per dag. Je registreert het resultaat van de gesprekken in het datasysteem.

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • Onderhoudstechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: C. Steinweg Belgium nv

    Type: Vaste Job

    ·je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen en kranen, elektrisch, mechanisch en hydraulisch: Gottwald overslagkranen Stackers Heftrucks ·je staat in voor algemene onderhoudswerken en kleine constructiewerken

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Ainsley C. Ward in sociale netwerken
Look for responds of Ainsley C. Ward in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ainsley C. Ward. Laat een reactie achter voor Ainsley C. Ward. Ainsley C. Ward bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ainsley C. Ward. Leave a respond for Ainsley C. Ward. Ainsley C. Ward on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ainsley C. Ward op de google maps. Adres en contacten Ainsley C. Ward
Location of Ainsley C. Ward on the google maps. Address and contacts of Ainsley C. Ward

Andere gerelateerde bedrijven als come Ainsley C. Ward Ainsley C. Ward: DUVIVIER & PARTNERS scs | HANSEN KARIN | COGNAUX FRANCIS | Agso NV | Jean-Louis Maloux

Other related companies as Ainsley C. Ward: DUVIVIER & PARTNERS scs | HANSEN KARIN | COGNAUX FRANCIS | Agso NV | Jean-Louis Maloux

Ainsley C. Ward is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio 1180 Brussels, - BE BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Ainsley C. Ward, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765777587. Het bedrijf Ainsley C. Ward bevindt zich op het adres: Av. Winston Churchill 138/4. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 363,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ainsley C. Ward zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ainsley C. Ward is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ainsley C. Ward is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ainsley C. Ward, openstaande posities, locatie van Ainsley C. Ward op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ainsley C. Ward is a company, that was registered 2006 in 1180 Brussels, - BE BE region, Belgium. Full name of company is Ainsley C. Ward, company assigned to the tax number BE02765777587. The company Ainsley C. Ward is located at the address: Av. Winston Churchill 138/4. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 363,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ainsley C. Ward were not found.
The main activity of Ainsley C. Ward is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ainsley C. Ward is not available. You also can look at reviews of Ainsley C. Ward, open positions, location of Ainsley C. Ward on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ainsley C. Ward, 1180 Brussels, - BE BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ainsley C. Ward, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ainsley C. Ward, 1180 Brussels, - BE BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ainsley C. Ward, employees, financial statistics.