INTERPNEU P BOONEN SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • INTERPNEU P BOONEN SPRL
Private companiesAgricultural Services • INTERPNEU P BOONEN SPRL

Contactgegevens INTERPNEU P BOONEN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERPNEU P BOONEN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERPNEU P BOONEN SPRL

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Leonard Mommaertslaan 10-12,1140, België

Telefoon (phone): 02 736 00 04 02 736 00 04

Fax (fax): 02 733 76 45 02 733 76 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERPNEU P BOONEN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERPNEU P BOONEN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERPNEU P BOONEN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERPNEU P BOONEN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERPNEU P BOONEN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERPNEU P BOONEN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERPNEU P BOONEN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERPNEU P BOONEN SPRL
Products information INTERPNEU P BOONEN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09283416748
Ondernemingsnummer: 3684509277
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in INTERPNEU P BOONEN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERPNEU P BOONEN SPRL
(Get full report from official database of BE for INTERPNEU P BOONEN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERPNEU P BOONEN SPRL
Addition kinds of activities for INTERPNEU P BOONEN SPRL

519909. Schuim en rubber | Foams and rubber
10440102. Plaats zilveren mijnbouw | Placer silver mining
20239910. Gemalen melk | Malted milk
32649903. Isolatoren, elektrisch: porselein | Insulators, electrical: porcelain
35520205. Jacquard kaart snijmachines | Jacquard card cutting machines
37959904. Tanks, militair, inclusief fabrieksherbouw | Tanks, military, including factory rebuilding
38250332. Wattmeters | Wattmeters
51990202. kalenders | Calendars
59950000. Optische goederen winkels | Optical goods stores
63219903. Schadeloosstelling plannen ziektekostenverzekering, behalve medische dienstverlening | Indemnity plans health insurance, except medical service

Werken bij INTERPNEU P BOONEN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERPNEU P BOONEN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERPNEU P BOONEN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERPNEU P BOONEN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • HUISHOUDHULP DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM en BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van INTERPNEU P BOONEN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of INTERPNEU P BOONEN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERPNEU P BOONEN SPRL. Laat een reactie achter voor INTERPNEU P BOONEN SPRL. INTERPNEU P BOONEN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERPNEU P BOONEN SPRL. Leave a respond for INTERPNEU P BOONEN SPRL. INTERPNEU P BOONEN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERPNEU P BOONEN SPRL op de google maps. Adres en contacten INTERPNEU P BOONEN SPRL
Location of INTERPNEU P BOONEN SPRL on the google maps. Address and contacts of INTERPNEU P BOONEN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERPNEU P BOONEN SPRL INTERPNEU P BOONEN SPRL: Stockoma | AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV | Azaert BVBA | O-L-Vrouw Van De Ham Instituut | Samter

Other related companies as INTERPNEU P BOONEN SPRL: Stockoma | AANNEMINGSBEDRIJF JANSSENS NV | Azaert BVBA | O-L-Vrouw Van De Ham Instituut | Samter

INTERPNEU P BOONEN SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is INTERPNEU P BOONEN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09283416748. Het bedrijf INTERPNEU P BOONEN SPRL bevindt zich op het adres: Leonard Mommaertslaan 10-12,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 299,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in INTERPNEU P BOONEN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERPNEU P BOONEN SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERPNEU P BOONEN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERPNEU P BOONEN SPRL, openstaande posities, locatie van INTERPNEU P BOONEN SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERPNEU P BOONEN SPRL is a company, that was registered 1998 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is INTERPNEU P BOONEN SPRL, company assigned to the tax number BE09283416748. The company INTERPNEU P BOONEN SPRL is located at the address: Leonard Mommaertslaan 10-12,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 299,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in INTERPNEU P BOONEN SPRL were not found.
The main activity of INTERPNEU P BOONEN SPRL is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERPNEU P BOONEN SPRL is not available. You also can look at reviews of INTERPNEU P BOONEN SPRL, open positions, location of INTERPNEU P BOONEN SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERPNEU P BOONEN SPRL, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERPNEU P BOONEN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERPNEU P BOONEN SPRL, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERPNEU P BOONEN SPRL, employees, financial statistics.