Aha Creativity NV

Contactgegevens Aha Creativity NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aha Creativity NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aha Creativity NV

Regio (region): Leuven, 3000 - BE, België

Adres (address): Koning Leopold I straat 18, België

Telefoon (phone): 32-16-29.44.55 32-16-29.44.55

Fax (fax): 32-16-29.53.50 32-16-29.53.50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aha Creativity NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aha Creativity NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aha Creativity NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aha Creativity NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aha Creativity NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aha Creativity NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aha Creativity NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aha Creativity NV
Products information Aha Creativity NV

BTW identificatienummer (tax): BE02298583984
Ondernemingsnummer: 2677337646
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aha Creativity NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aha Creativity NV
(Get full report from official database of BE for Aha Creativity NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aha Creativity NV
Addition kinds of activities for Aha Creativity NV

519299. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
17990609. Plastic muur tegel installatie | Plastic wall tile installation
30880000. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
35599929. Zilveren herstelapparatuur | Silver recovery equipment
67990100. Commodity investeerders | Commodity investors
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution

Werken bij Aha Creativity NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aha Creativity NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aha Creativity NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aha Creativity NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Controller Telenet Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Junior Controller zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Maandelijkse controle en aflsuiting invoices & accruals Ondersteuning bieden aan interne en externe audits Monitoren van budgetten en voorstudie jaarverwachtingen (forecasting & end year) Rapporteringen opmaken en oplijsten uit verschillende databases

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Student zorgkundige in opleiding of verpleegkundige in opleiding - weekendwerk (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ZONNETIJ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die tijdens de weekends hulp kunnen bieden bij: de verzorging van bejaarden (helpen bij het wassen, aankleden, etc.) de maaltijdbegeleiding

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

Zoek naar antwoorden van Aha Creativity NV in sociale netwerken
Look for responds of Aha Creativity NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aha Creativity NV. Laat een reactie achter voor Aha Creativity NV. Aha Creativity NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aha Creativity NV. Leave a respond for Aha Creativity NV. Aha Creativity NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aha Creativity NV op de google maps. Adres en contacten Aha Creativity NV
Location of Aha Creativity NV on the google maps. Address and contacts of Aha Creativity NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Aha Creativity NV Aha Creativity NV: Delporte Advocatenkantoor | BOONE TRAVEL-DEMEYER | Koerierdienst Andre De Leeuw BVBA | Eurosol BVBA | W-Empire Federation, China Network-XizangBranch

Other related companies as Aha Creativity NV: Delporte Advocatenkantoor | BOONE TRAVEL-DEMEYER | Koerierdienst Andre De Leeuw BVBA | Eurosol BVBA | W-Empire Federation, China Network-XizangBranch

Aha Creativity NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Leuven, 3000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Aha Creativity NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02298583984. Het bedrijf Aha Creativity NV bevindt zich op het adres: Koning Leopold I straat 18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 689,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aha Creativity NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aha Creativity NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aha Creativity NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aha Creativity NV, openstaande posities, locatie van Aha Creativity NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aha Creativity NV is a company, that was registered 2012 in Leuven, 3000 - BE region, Belgium. Full name of company is Aha Creativity NV, company assigned to the tax number BE02298583984. The company Aha Creativity NV is located at the address: Koning Leopold I straat 18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 689,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aha Creativity NV were not found.
The main activity of Aha Creativity NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aha Creativity NV is not available. You also can look at reviews of Aha Creativity NV, open positions, location of Aha Creativity NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aha Creativity NV, Leuven, 3000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aha Creativity NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aha Creativity NV, Leuven, 3000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aha Creativity NV, employees, financial statistics.