Advokaat Roger Moszynski

Contactgegevens Advokaat Roger Moszynski: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advokaat Roger Moszynski: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advokaat Roger Moszynski

Regio (region): BRUSSEL, 1070 - BELGIUM, België

Adres (address): Berckmansstraat 7, België

Telefoon (phone): 32 2 534 34 44 32 2 534 34 44

Fax (fax): 32 2 534 00 44 32 2 534 00 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advokaat Roger Moszynski: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advokaat Roger Moszynski"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advokaat Roger Moszynski"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advokaat Roger Moszynski, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advokaat Roger Moszynski. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advokaat Roger Moszynski, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advokaat Roger Moszynski. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advokaat Roger Moszynski
Products information Advokaat Roger Moszynski

BTW identificatienummer (tax): BE05443695068
Ondernemingsnummer: 8216369628
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Advokaat Roger Moszynski zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advokaat Roger Moszynski
(Get full report from official database of BE for Advokaat Roger Moszynski)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advokaat Roger Moszynski
Addition kinds of activities for Advokaat Roger Moszynski

262104. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
22119919. Drukdoeken, katoen | Print cloths, cotton
24991007. Tandenstokers, hout | Toothpicks, wood
25110201. Ontbijtsets (meubels): hout | Breakfast sets (furniture): wood
33560102. Lood en loodlegering: rollen, tekenen of extruderen | Lead and lead alloy: rolling, drawing, or extruding
37990300. Off-road auto's, met uitzondering van recreatieve voertuigen | Off-road automobiles, except recreational vehicles
39140408. Toiletartikelen, geplateerd (alle metalen) | Toilet ware, plated (all metals)
80110105. Interne geneeskunde, arts / chirurg | Internal medicine, physician/surgeon
96210101. Luchtverkeersleiding operaties, overheid | Air traffic control operations, government

Werken bij Advokaat Roger Moszynski: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advokaat Roger Moszynski: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advokaat Roger Moszynski. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advokaat Roger Moszynski. Looking for open vacancies in other companies

  • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van Advokaat Roger Moszynski in sociale netwerken
Look for responds of Advokaat Roger Moszynski in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advokaat Roger Moszynski. Laat een reactie achter voor Advokaat Roger Moszynski. Advokaat Roger Moszynski bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advokaat Roger Moszynski. Leave a respond for Advokaat Roger Moszynski. Advokaat Roger Moszynski on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advokaat Roger Moszynski op de google maps. Adres en contacten Advokaat Roger Moszynski
Location of Advokaat Roger Moszynski on the google maps. Address and contacts of Advokaat Roger Moszynski

Andere gerelateerde bedrijven als come Advokaat Roger Moszynski Advokaat Roger Moszynski: Nimassur SPRL | Cabletray SA | Dreamframes | Ernell NV | Ets Brichart S.A.

Other related companies as Advokaat Roger Moszynski: Nimassur SPRL | Cabletray SA | Dreamframes | Ernell NV | Ets Brichart S.A.

Advokaat Roger Moszynski is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio BRUSSEL, 1070 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Advokaat Roger Moszynski, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05443695068. Het bedrijf Advokaat Roger Moszynski bevindt zich op het adres: Berckmansstraat 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 272,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Advokaat Roger Moszynski zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Advokaat Roger Moszynski is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advokaat Roger Moszynski is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advokaat Roger Moszynski, openstaande posities, locatie van Advokaat Roger Moszynski op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Advokaat Roger Moszynski is a company, that was registered 2004 in BRUSSEL, 1070 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Advokaat Roger Moszynski, company assigned to the tax number BE05443695068. The company Advokaat Roger Moszynski is located at the address: Berckmansstraat 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 272,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Advokaat Roger Moszynski were not found.
The main activity of Advokaat Roger Moszynski is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Advokaat Roger Moszynski is not available. You also can look at reviews of Advokaat Roger Moszynski, open positions, location of Advokaat Roger Moszynski on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advokaat Roger Moszynski, BRUSSEL, 1070 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advokaat Roger Moszynski, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advokaat Roger Moszynski, BRUSSEL, 1070 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advokaat Roger Moszynski, employees, financial statistics.