Advocatenkantoor Vancaeneghem

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Advocatenkantoor Vancaeneghem
Private companiesHealth Services • Advocatenkantoor Vancaeneghem

Contactgegevens Advocatenkantoor Vancaeneghem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advocatenkantoor Vancaeneghem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advocatenkantoor Vancaeneghem

Regio (region): 9000 GENT, - BE BE, België

Adres (address): Twaalfkameren 17, België

Telefoon (phone): 32 092235010 32 092235010

Fax (fax): 32 092235589 32 092235589

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advocatenkantoor Vancaeneghem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advocatenkantoor Vancaeneghem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advocatenkantoor Vancaeneghem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advocatenkantoor Vancaeneghem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advocatenkantoor Vancaeneghem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advocatenkantoor Vancaeneghem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advocatenkantoor Vancaeneghem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advocatenkantoor Vancaeneghem
Products information Advocatenkantoor Vancaeneghem

BTW identificatienummer (tax): BE06807922363
Ondernemingsnummer: 2917388916
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Advocatenkantoor Vancaeneghem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advocatenkantoor Vancaeneghem
(Get full report from official database of BE for Advocatenkantoor Vancaeneghem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advocatenkantoor Vancaeneghem
Addition kinds of activities for Advocatenkantoor Vancaeneghem

223101. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
379299. Reisophangers en kampeerders, nec | Travel trailers and campers, nec
23960302. Cap fronts en visors | Cap fronts and visors
31310202. Hielkapjes | Heel caps
33129901. Assen, gerold of gesmeed: gemaakt in staalfabrieken | Axles, rolled or forged: made in steel mills
39149906. Liefdevolle kopjes, NSK | Loving cups, nsk
50470102. Ziekenhuisuitrusting en benodigdheden, nec | Hospital equipment and supplies, nec

Werken bij Advocatenkantoor Vancaeneghem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advocatenkantoor Vancaeneghem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advocatenkantoor Vancaeneghem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advocatenkantoor Vancaeneghem. Looking for open vacancies in other companies

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

  • Voltijdse verkoopfunctie - vast rooster - bakkerij Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote bakkerijketen met filialen over volledig Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelbediende voor de winkel in Sint-Lievens-Houtem. De winkel is nog vrij nieuw dus je komt terecht in een heel mooi filiaal.  Takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Uurrooster: Dinsdag gesloten 5 dagen/week Afwisselend zaterdag of zondag thuis Shift: 5u30 – 12u of 12u – 19u

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Huishoudhulp te regio Kalken/Laarne/Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van Advocatenkantoor Vancaeneghem in sociale netwerken
Look for responds of Advocatenkantoor Vancaeneghem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advocatenkantoor Vancaeneghem. Laat een reactie achter voor Advocatenkantoor Vancaeneghem. Advocatenkantoor Vancaeneghem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advocatenkantoor Vancaeneghem. Leave a respond for Advocatenkantoor Vancaeneghem. Advocatenkantoor Vancaeneghem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advocatenkantoor Vancaeneghem op de google maps. Adres en contacten Advocatenkantoor Vancaeneghem
Location of Advocatenkantoor Vancaeneghem on the google maps. Address and contacts of Advocatenkantoor Vancaeneghem

Andere gerelateerde bedrijven als come Advocatenkantoor Vancaeneghem Advocatenkantoor Vancaeneghem: DECRUY G SCHILDERWERKEN | Haripan B.V.B.A. | BONUS,FRED | EUROSTAR DIAMOND TRADERS | WILHEM & CO SA

Other related companies as Advocatenkantoor Vancaeneghem: DECRUY G SCHILDERWERKEN | Haripan B.V.B.A. | BONUS,FRED | EUROSTAR DIAMOND TRADERS | WILHEM & CO SA

Advocatenkantoor Vancaeneghem is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio 9000 GENT, - BE BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Advocatenkantoor Vancaeneghem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06807922363. Het bedrijf Advocatenkantoor Vancaeneghem bevindt zich op het adres: Twaalfkameren 17. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Advocatenkantoor Vancaeneghem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Advocatenkantoor Vancaeneghem is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advocatenkantoor Vancaeneghem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advocatenkantoor Vancaeneghem, openstaande posities, locatie van Advocatenkantoor Vancaeneghem op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Advocatenkantoor Vancaeneghem is a company, that was registered 2013 in 9000 GENT, - BE BE region, Belgium. Full name of company is Advocatenkantoor Vancaeneghem, company assigned to the tax number BE06807922363. The company Advocatenkantoor Vancaeneghem is located at the address: Twaalfkameren 17. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Advocatenkantoor Vancaeneghem were not found.
The main activity of Advocatenkantoor Vancaeneghem is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Advocatenkantoor Vancaeneghem is not available. You also can look at reviews of Advocatenkantoor Vancaeneghem, open positions, location of Advocatenkantoor Vancaeneghem on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advocatenkantoor Vancaeneghem, 9000 GENT, - BE BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advocatenkantoor Vancaeneghem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advocatenkantoor Vancaeneghem, 9000 GENT, - BE BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advocatenkantoor Vancaeneghem, employees, financial statistics.