Advocatenkantoor Van Loo Co

Contactgegevens Advocatenkantoor Van Loo Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advocatenkantoor Van Loo Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advocatenkantoor Van Loo Co

Regio (region): Aartselaar 2630 - BE, België

Adres (address): Guido Gezellestraat 12 B, België

Telefoon (phone): +32-3-8873405 +32-3-8873405

Fax (fax): +32-3-8770118 +32-3-8770118

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advocatenkantoor Van Loo Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advocatenkantoor Van Loo Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advocatenkantoor Van Loo Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advocatenkantoor Van Loo Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advocatenkantoor Van Loo Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advocatenkantoor Van Loo Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advocatenkantoor Van Loo Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advocatenkantoor Van Loo Co
Products information Advocatenkantoor Van Loo Co

BTW identificatienummer (tax): BE05998779296
Ondernemingsnummer: 5147064208
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Advocatenkantoor Van Loo Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advocatenkantoor Van Loo Co
(Get full report from official database of BE for Advocatenkantoor Van Loo Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advocatenkantoor Van Loo Co
Addition kinds of activities for Advocatenkantoor Van Loo Co

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
20260205. Boerenkaas | Farmers' cheese
20879904. Glace, voor het beglazen van voedsel | Glace, for glazing food
30690400. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
35410207. Slijpmachines, metaalbewerking | Grinding machines, metalworking
37140211. Transmissiehuisjes of onderdelen, motorvoertuigen | Transmission housings or parts, motor vehicle
37510000. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
39990601. Kegels en rietsoorten, behalve edelmetaal | Canes and cane trimmings, except precious metal

Werken bij Advocatenkantoor Van Loo Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advocatenkantoor Van Loo Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advocatenkantoor Van Loo Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advocatenkantoor Van Loo Co. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van Advocatenkantoor Van Loo Co in sociale netwerken
Look for responds of Advocatenkantoor Van Loo Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advocatenkantoor Van Loo Co. Laat een reactie achter voor Advocatenkantoor Van Loo Co. Advocatenkantoor Van Loo Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advocatenkantoor Van Loo Co. Leave a respond for Advocatenkantoor Van Loo Co. Advocatenkantoor Van Loo Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advocatenkantoor Van Loo Co op de google maps. Adres en contacten Advocatenkantoor Van Loo Co
Location of Advocatenkantoor Van Loo Co on the google maps. Address and contacts of Advocatenkantoor Van Loo Co

Andere gerelateerde bedrijven als come Advocatenkantoor Van Loo Co Advocatenkantoor Van Loo Co: Switsers Gino | Kempische Wolspinnerij International B.V.B.A. | Expect sa | POUR CECILE SA | Prorata s.a

Other related companies as Advocatenkantoor Van Loo Co: Switsers Gino | Kempische Wolspinnerij International B.V.B.A. | Expect sa | POUR CECILE SA | Prorata s.a

Advocatenkantoor Van Loo Co is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Aartselaar 2630 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Advocatenkantoor Van Loo Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05998779296. Het bedrijf Advocatenkantoor Van Loo Co bevindt zich op het adres: Guido Gezellestraat 12 B. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 480,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Advocatenkantoor Van Loo Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Advocatenkantoor Van Loo Co is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advocatenkantoor Van Loo Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advocatenkantoor Van Loo Co, openstaande posities, locatie van Advocatenkantoor Van Loo Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Advocatenkantoor Van Loo Co is a company, that was registered 1993 in Aartselaar 2630 - BE region, Belgium. Full name of company is Advocatenkantoor Van Loo Co, company assigned to the tax number BE05998779296. The company Advocatenkantoor Van Loo Co is located at the address: Guido Gezellestraat 12 B. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 480,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Advocatenkantoor Van Loo Co were not found.
The main activity of Advocatenkantoor Van Loo Co is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Advocatenkantoor Van Loo Co is not available. You also can look at reviews of Advocatenkantoor Van Loo Co, open positions, location of Advocatenkantoor Van Loo Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advocatenkantoor Van Loo Co, Aartselaar 2630 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advocatenkantoor Van Loo Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advocatenkantoor Van Loo Co, Aartselaar 2630 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advocatenkantoor Van Loo Co, employees, financial statistics.